Ocenite ponudbo:

Talaso Strunjan - Hotel Laguna

Izvajalec:
Terme Krka
Naslov:
Strunjan 148 6323 Strunjan
Telefon:
05 676 41 00
Faks:
05 678 20 36
e-mail:
Talaso Strunjan leži tik ob morju, v osrčju neokrnjene narave strunjanskega krajinskega parka. Bazeni z ogrevano morsko vodo, izjemna kvaliteta zraka, uporaba morskega blata v zdravilne in
lepotne namene in navsezadnje odlična mediteranska kuhinja so del talasoterapije, na kateri sloni ponudba Talasa Strunjan.
Od Talasa Strunjan se lahko podate na sprehod po eni od 8 označenih pešpoti s skupno dolžino več kot 80 km, ki vas bodo popeljale po najlepših kotičkih Slovenskega Primorja. Bolj zahtevni pohodniki pa se lahko podajo v notranjost slovenske Istre, po označenih poteh, vrisanih v karto slovenske Istre.
Talaso Strunjan je idealna lokacija za tiste, ki si želite lahkotnejših sprehodov po dobro označenih poteh, po hoji pa sprostitve v bazenih, savnah ter pod rokami spretnih maserjev. Pod strokovnim
vodstvom učiteljev nordijske se v Strunjanu lahko naučite pravilne tehnike te hoje, se udeležite vodene nordijske hoje ali pa se po poteh podate sami s karto pešpoti, ki vas čaka v sobi.
Zaradi milih zim so razmere za pohodništvo odlične tudi pozimi.
Prav pri hotelu se konča evropska peš pot E6.

Vikend paket
• 2 x polpenzion v dvoposteljni sobi, prost vstop v bazene, hotelska karta pešpoti, za plačilo možnost izposoje palic za nordijsko hojo.
Cena: od 91 €

5-dnevni paket
• 5 x polpenzion, prost vstop v bazene, vodena nordijska hoja, hotelska karta pešpoti, za plačilo možnost izposoje palic za nordijsko hojo.
Cena: od 185 €

 


GPS Northing (N) : 45,5325 
GPS Easting (E) : 13,6028 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

   
Skrbnik : Piran - Turistično združenje Portorož | 05 674 22 20 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti