Ocenite ponudbo:

Jeruzalemska vinska pot

Izvajalec:
TIC Jeruzalem
Naslov:
Jeruzalem 8, 2259 Ivanjkovci
Telefon:
02 719 45 45
e-mail:
Po dolini se vije pot, od koder se naglo vzpne na katerega od neštetih gričev. Kapele, gradovi, vinogradi in ribniki prepletajo se in kradejo poglede neskončni pokrajini in ravnicam. Ničesar ne bo uzrl hiteči popotnik. A zastal bo pozoren opazovalec pred veličino narave, ki klesala je podobo to. Podobo, ki prodira v tvojo notranjost. Podobo, ki ti pomaga, da začutiš svojo düšo.

Jeruzalemska vinska pot poteka med mehko zaobljenimi vinskimi griči s terasastimi vinogradi, v jeseni med pojočimi klopotci in mimo mešanih gozdov, ki jeseni postrežejo s pisano paleto pastelnih barv. Prekrasni razgledi na vse strani neba bodo nepozabni raj za fotografe. Tam, kjer se vinogradi razprostirajo, kamor seže oko in kjer vsakemu popotniku zastane dih ob lepotah mehko valovite pokrajine, ležijo Jeruzalemske gorice. Z vinom in vinsko trto so zaznamovane že od pradavnine. Kdorkoli je že ustvaril ta kos sveta, ta je bil radodaren s vsem dobrim in lepim. Pokrajina čarobnih razgledov, živa in nemirna spomladi, polna sonca poleti, odeta v tisoče barv jeseni ter tiha in skrivnostna pozimi. 
Dolžina : 7,9 km

Zahtevnost
lahka do srednje zahtevna 

Podlaga: asfalt 


GPS Northing (N) : 46,4765 
GPS Easting (E) : 16,1884 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

     
Skrbnik : Center za zdravje in razvoj Murska Sobota | | www.nordijska-hoja.si...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti