Ocenite ponudbo:

Predalpska pot


Iz središča zahodnega dela Slovenije drži skozi južno Slovenijo v osredje njenega vzhodnega dela oziroma čez Cerkljansko in Idrijsko hribovje, hribovito Notranjsko in mimo nekaterih njenih največjih kraških znamenitosti, skozi obsežne in samotne gozdove Kočevske, čez vinorodno gričevje Dolenjske in vzhodni del Posavskega hribovja.

Predalpska pot sledi drugim označenim potem ter povezuje nova in razvijajoča se pohodniška središča v manj obljudenih, pohodniško manj znanih, vendar pokrajinsko nadvse zanimivih predelih predalpskega sredogorja in hribovskega dinarskega sveta Slovenije. Tu lahko ponekod hodimo ves dan, ne da bi srečali enega samega človeka, po drugi strani pa na njej spoznavamo predele, ki slovijo po gostoljubnosti domačinov, odlični domači hrani in žlahtnih pijačah. Posebnost Predalpske poti so možnost organizacije dnevnih etap iz vsakega od središč na posameznem odseku ter dodatno udobje bivanja in druga ponudba teh pohodniških središča.
 
Čas hoje : 30 dni 
Dolžina : 470 km

Zahtevnost
pretežno lahka pohodništvo giz. 
Spletna stran : www.slovenia.info/pohodnistvo 

Slovenija

na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Skrbnik : STO |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti