Ocenite ponudbo:

Ekološka kmetija Pri Ježevih

Naslov:
Slap 95, Slap, 5271 Vipava
Telefon:
041 558 250, 05 364 57 11


Ekološka kmetija pri Ježevih se nahaja na obrobju vasi Slap pri Vipavi. Idejo o ekološki pridelavi sadja in zeljenjave smo začeli uresničevati že leta 2003. V začetku smo kmetovali le v dolini, potem pa smo se odločili za  razširitev posestva z nakupom visokogorske kmetije na Javorniku. Na ta način lahko svojim kupcem zagotovimo pestro izbiro pridelkov čez vse leto. Leta 2006 pa smo naše pridelke začeli tržiti po blagovno znamko Biodar, edine slovenske registrirane blagovne znamke za ekološka živila.

Pri nas lahko kupite sezonsko sadje (češnje, fige, breskvi, jabolka, grozdje) in zeljenjavo (krompir, korenje, rdečo peso, zelje, brokoli, ohrod, radič, solato, paradižnike, kumare, čebulo, česen, jajčevce, bučke, ...), pšenično moko, jajca, vino iz ekološko pridelanega grozdja, mesni izdelki ...  Naše pridelke lahko kupite vsako soboto na Ljubljanskih tržnicah, po dogovoru pa pridelke lahko dobite na kmetiji sami.


Naše poslanstvo je zadovoljstvo kupcev zdravih pridelkov polnega okusa, pridelanih po načelih tradicionalnega kmetovanja. Da smo na pravi poti potrjujejo stalni kupci, ki jih je iz dneva v dan več. Postanite to tudi Vi! 

 
GPS Northing (N) : 45,8359 
GPS Easting (E) : 13,9348 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Skrbnik : TIC Vipava | 05 368 70 41 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti