Ocenite ponudbo:

Narcisne poljane

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Izvajalec : TIC Jesenice

Naslov: Cesta maršala Tita 18 4270 Jesenice
Telefon: 04 586 31 78
e-mail:
turizem.jesenice.si
Obiščite eno izmed najvišje ležečih karavanških vasi, oglejte si največje naravno rastišče narcis, spoznajte zgodovino tega prečudovitega kraja in s ptičje perspektive poglejte na Zgornjo Gorenjsko. Kratek izlet vas popelje pod vznožje tolikokrat opevane Golice, do vasi Planina pod Golico. Kraj je izhodiščna točka za pohode na okoliške vrhove, ki jih lično ponazarja panoramska tabla sredi vasi, delo lokalnega mojstra. Ogledali si boste Štefelinovo hišo, ki je tipična stara hiša s črno kuhinjo in začutili pristno domačnost Rovtarjev. Nato vas bomo z žičnico popeljali do Španovega vrha, kjer boste uživali v prelepem razgledu na vrhove Julijskih Alp.  

Potek
v sredogorju 

Težavnost
nezahteven izlet 

Trajanje izleta : 4,5 ur 
Minimalno število udeležencev : 30 
Največje število udeležencev : 50 

Ogledi
vodeni 

11,30 EUR/osebo Cena vključuje vse oglede in vstopnine po programu, kmečko malico, vožnjo z žičnico, nezgodno zavarovanje, vodenje izleta in organizacijo ter DDV. Izračun cen je informativen in pripravljen za skupino 40 oseb. V ceno ni vključen prevoz.  

Možnost plačila
samo z gotovino 

Termini: Po dogovoru. Izvedba je možna le v lepem vremenu. Prijave: Najmanj 5 dni v naprej. Ne pozabite na: Kamero ali fotoaparat.  
Fotografije
Skrbnik : TIC Jesenice | 04 586 31 78 | | last modified: 04.03.2015
na zemljevid

Planina pod Golico

Regija: Gorenjska
Kraj: Planina pod Golico

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti