Sporočila za javnost

Radenci, 15. oktober 2012 – Drugi dnevi slovenskega turizma (DST), ki potekajo od 15. do vključno 17. oktobra v Radencih v Zdravilišču Radenci, ponovno združujejo pomembnejše turistične dogodke v Sloveniji: 15. Slovenski turistični forum s plenarnim delom DST, prireditev »Moja dežela – lepa in gostoljubna«, 59. Gostinsko turistični zbor Slovenije in druge dogodke v organizaciji deležnikov slovenskega turizma. Danes v okviru DST poteka 15. Slovenski turistični forum s plenarnim delom z osrednjo tematiko »Slovenski turizem pred izzivi zaostrenih gospodarskih razmer«, kjer bodo ugledni predavatelji iz tujine in Slovenije poiskali odgovore na vprašanja, ki jih zaostrene gospodarske razmere postavljajo pred to vse pomembnejšo panogo slovenskega gospodarstva. V okviru drugih Dnevov slovenskega turizma (DST) so bila na večernem dogodku podeljena priznanja tistim, ki imajo posebne zasluge na področju turizma in gostinstva v Sloveniji.
15. Slovenski turistični forum s plenarnim delom DST
Podeljena priznanja

Sporočila za javnost

Ažurno obveščanje medijev in strokovne javnosti o načrtovanih in aktualnih aktivnostih in drugih novostih Slovenske turistične organizacije.

 

Slovenija je družabna

             
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti