Nočno življenje

Ljubitelje nočnega življenja, plesov in zabav, ki se hitro zavlečejo do zgodnjih jutranjih ur, ponudba v Sloveniji ne bo pustila ravnodušnih. Kvečjemu utrujene po neprespani ali prekratki noči. Zabave v številnih slovenskih nočnih klubih, barih in diskotekah so lahko nepozabne, a hkrati – kar je še bolje – lahko večkrat ponovljive. Morate le vedeti kje in kdaj se zabave odvijajo. Kot v številnih drugih delih sveta, sta tudi v Sloveniji zaradi prevladujočega delovnega urnika dneva, ko je moč obiskati največ nočnih zabav, petek in sobota. Še zlasti v obdobju toplejšega vremena od maja do septembra je precej živahno tudi ostale večere in noči v tednu.

Ogrevanje


V številnih slovenskih mestih se zabave začenjajo že v zgodnjih večernih urah. Tedaj je najbolj živahno v gostinskih lokalih v mestnih središčih. V številnih lokalih poskrbijo za predvajanje ustrezne glasbe glede na vzdušje, ki ga želijo ustvariti, ponekod lahko poslušate tudi žive nastope slovenskih in drugih glasbenikov, ki izvajajo pop, rockovsko ali jazz glasbo. V nekaterih lokalih imajo postavljene velike televizijske sprejemnike ali projekcijska platna, kjer si lahko v dobri družbi ogledate razburljiv športni dogodek, denimo tekmo v nogometu ali košarki. Do polnoči oziroma do enih ponoči, ko smejo v večini lokalov postreči zadnjo pijačo, so ponekod zabave že zelo živahne. V teh nočnih urah se nato središče dogajanja preseli v nočne klube, bare in diskoteke.
Odpri Zapri
Nočno življenje (14)
Odpri Zapri
Diskoteka (2)
Prikazani zadetki: 1-2

ZemljevidBowling - Planet TušCelje

ZemljevidKoroški mladinski kulturni center KompleksRavne na Koroškem

Dodatni rezultati v angleškem jeziku
Odpri Zapri
Night life (1)
Prikazani zadetki: 1-1

Slovenija je družabna

             
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti