Ocenite ponudbo:

Energetske točke pri Bukovniškem jezeru

Naslov:
Dobrovnik, Dobrovnik, 9223 Dobrovnik v Prekmurju
Telefon:
02 579 90 01
e-mail:
Energetske točke pri Bukovniškem jezeru

Darežljiva narava je okolico Bukovniškega jezera prepojila z energijami, ki nas sproščajo, pomirijo in revitalizirajo. Že v preteklosti so ljudje upoštevajoč spoznanja geomantije, ene najstarejših ved o blagodejnih ter škodljivih področjih in linijah, gradili templje in cerkve na mestih blagodejnega sevanja. Tako torej ni naključje, da je na mestu, kjer danes stoji kapela Svetega Vida obstajala cerkev že stoletja nazaj.
Blagodejna območja, črte moči (zmajeve črte) ter zdravilni učinki posameznih mest, med drugim tudi energetska moč izvira ob kapeli Svetega Vida je odkrila in analizirala skupina radiestezistov in bioenergetikov. 

V okolici kapele Svetega Vida je odkrito večje območje blagodejnega zemeljskega sevanja različnih jakosti in barv; v premeru 450 metrov se nahaja okoli 50 zdravilnih mest različnih vrednosti in učinkov. Časovno omejeno in ponavljajoče se zadrževanje, pomaga pri odpravi različnih zdravstvenih težav ter vpliva na boljše psihofizično počutje. Tudi voda iz Vidovega izvira, ki se nahaja v neposredni bližine kapele, ima energetsko moč ter zdravilne učinke pri odpravljanju težav vida, sluha, prebavil, živčevja in kože. 

Nekateri so s pitjem in umivanjem oči z vodo iz tega izvira tudi spregledali, pravijo domačini. Tudi tisti, ki dvomijo v skrito in nevidno, a čudežno moč narave, bodo deležni njene blagodejnosti. Ta je stkana iz barv sončnih žarkov, ki posijejo skozi zelene krošnje mogočnih dreves in se odsevajo v gladini jezera ter melodij in šumov vetra,valov, listja in ptičjega petja. 
  


Zavod za okolje in turizem Dobrovnik 
Dobrovnik 297 
9223 
Dobrovnik 
Telefon : 02 577 68 88 
E-pošta :  


vodeni
individualni
Urejen dostop za invalide
GPS Northing (N) : 46,6707 
GPS Easting (E) : 16,3415 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : Zavod za okolje in turizem Dobrovnik | 02 577 68 88 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti