Naravna zdravilišča

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
V slovenskih termalnih vrelcih so se razvajali že Rimljani, z mineralnimi vodami iz Slovenije so zdravje povezovali na dvorih po Evropi. Učinki voda so dokazano zdravilni, ob njih pa so razvita slovenska naravna zdravilišča. V njih za vsakogar poskrbijo vrhunsko usposobljeni strokovnjaki, hkrati pa lahko za svoje zdravje in dobro počutje postorite tudi sami. Za to vam je v zdraviliščih na voljo široka ponudba športnih in rekreativnih aktivnosti.
Pokaži več

15 slovenskih naravnih zdravilišč

Občutiti Slovenijo pomeni počutiti se dobro. V 15 slovenskih verificiranih naravnih zdraviliščih vam ponujajo celovit pogled na zdravje. Zato poleg vrhunskih medicinskih storitev razvijajo inovativne oblike preventivnih in alternativnih programov tako za zdravje kot za lepoto, samozavest, sproščenost in ...
Pokaži več

Indikacije

Slovenska naravna zdravilišča imajo večstoletno tradicijo termalizma in izkušnje na področju balneologije, klimatologije in talasoterapije. Vsako izmed njih se je specializiralo za obravnavo od 4 do 9 tipov bolezni. Ugotovite, kje lahko najbolje poskrbijo za posamezne tipe.
Pokaži več

Naravni zdravilni dejavniki

Po skoraj vsem svetu sta že vrsto let znani slovenski mineralni pitni vodi z zdravilnimi učinki. Radenska in Donat Mg sta v izobilju na voljo v zdraviliščih. Ta imajo tudi izvire termomineralnih voda, aerosole za inhalacijo, zdravilno blato in mineralne peloide ter šoto.
Pokaži več

Zdraviliška ponudba

Slovenska zdravilišča vas sprejmejo v modernih in urejenih hotelih, nekatera pa ponujajo še namestitev v apartmajih, bungalovih in kampih. Vsa zdravilišča imajo kongresne dvorane in savne, večina pa tudi lepotni in fitnes center. Ponekod lahko skrb za vaše otroke začasno prevzamejo vzgojiteljice v vrtcih.
Pokaži več

Šport in rekreacija

Slovenska zdravilišča vsekakor niso namenjena le odpravljanju bolezenskih težav in preventivnemu zdravljenju, ampak ponujajo prvovrstno izbiro športnih in rekreativnih aktivnosti. Igrate lahko tenis, golf in mini golf, balinate, tečete po trim stezah, kolesarite in jahate konje. Zdravilišča so tudi izvrstno ...
Pokaži več

5 razlogov za obisk

V zdraviliščih termalne vode in dobrodejna klima na edinstven način združujejo vso pestrost Evrope. V zdraviliščih vedo, kako razvajati sodobne iskalce zdravja in dobrega počutja. Učinke dobrih voda poznajo že tisočletja. Vsako od zdravilišč preseneti s svojo zgodbo, izbirate lahko v različnosti. Zdravilišča so ...
Pokaži več

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI

Sorodno

SLOVENIJA: Zelena. Aktivna. Zdrava!Wellness in zdravilišča z Ej!KArtico
V Sloveniji imamo dolgoletno tradicijo naravnih zdravilišč, saj nam je narava podarila ogromno ...
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti