Narava

Tiskanje Dodaj v turistični vodič

Doživljanje Slovenije je najbolj pristno v naravi, na prostem. Naravnih znamenitosti je veliko v vseh delih države. Pestro rastlinstvo in živalstvo ter razgibane pokrajine vabijo medse skozi vse leto. Ko se po tematskih poteh podajate na podeželje ali v naravne parke, se zavedajte pomembnosti, da želijo v taki naravi uživati tudi drugi ljudje. Del zelene Slovenije ste tudi vi.

Pokaži več

Zelena Slovenija

Slovenija ima dobro ohranjeno naravo, a odločeno razvija zeleni in odgovorni turizem. S prizadevanji za zmanjšanje negativnih vplivov na okolje namerava zagotoviti naravno okolje tudi prihodnjim generacijam.
Pokaži več

Biseri narave

Narava je Slovenijo velikodušno obdarila z lepotami. Razgibana pokrajina je večinoma poraščena z gozdom, na prisojnih legah gričev v več delih uspeva vinska trta. Za izlete v naravo so na voljo naravni parki.
Pokaži več

Podeželje

Prepustite se harmoniji sobivanja človeka in narave ter začutite pristnost slovenskega podeželja, kjer se čas vrti počasneje. Prijazni gostitelji na turističnih kmetijah vam postrežejo okusne domače jedi.
Pokaži več

Tematske poti

Tematske poti vam ponujajo izvrstne namige, kako aktivno preživeti prosti čas v Sloveniji. Če že veste, v kateri del Slovenije greste, pa niste prepričani, kaj tam početi, vam to razjasni množica predlogov.
Pokaži več

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti