Motivacijsko srečanje 2014

Skrb za vsebino in urejanje zapisov na portalu www.slovenia.info temelji po vzoru številnih nacionalnih turističnih organizacij na široki skrbniški mreži, kjer okoli 150 lokalnih skrbnikov (lokalne organizacije za promocijo lokalne turistične ponudbe, turistični ponudniki) skrbijo za ažurnost podatkov o lokalni turistični ponudbi na uradnem slovenskem turističnem portalu www.slovenia.info.
Strokovnost  skrbnikov portala in poznavanje najnovejših trendov na področju informacijske tehnologije v turizmu, SEO pristopov (ang. search engine optimisation - organska optimizacija spletnega mesta za iskalnike) ter zakonitosti in dobrih praks spletnega marketinga je za kakovost njihovega dela odločilnega pomena. Zato SPIRIT Slovenija, sektor za turizem redno izvaja programe usposabljanja, namenjene skrbnikom, med drugim tudi letno strokovno konferenco s področja digitalnega trženja. Še naprej pa se trudimo, da ob vsem strokovnem izobraževanju skupaj z organizatorjem udeležence seznanimo tudi z lokalno turistično ponudbo in v popoldanskem delu predstavimo nekaj lokalnih dobrih praks.
 
Dnevi slovenskega turizma 2014 so letos prvič gostili tudi tradicionalno Motivacijsko srečanje za skrbnike portala www.Slovenia.info z naslovom Strokovna konferenca s področja digitalnega turizma.

Zahvaljujemo se vsem udeležencem, ki ste bili z nami 13. oktobra 2014 v Portorožu v hotelu Histrion
! 

 

Utrinki letošnjega srečanja

Kdo so udeleženci dogodka? Kdo so letošnji naj skrbniki? ...več
 

Program konference - motivacijskega srečanja 2014

Letošnja predavanja so bila izredno zanimiva. ...več
 

Predavatelji in prezentacije letošnjega srečanja

Kdo so bili letošnji predavatelji? Oglejte si prezentacije. ...več

Slovenija

na zemljevid

Slovenija je družabna

             
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti