Motivacijsko srečanje

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Urejanje zapisov na portalu www.slovenia.info temelji po vzoru tujih nacionalnih turističnih organizacij na široki skrbniški mreži, kjer okoli 150 lokalnih skrbnikov (lokalne organizacije za promocijo lokalne turistične ponudbe) skrbijo za ažurnost podatkov o lokalni turistični ponudbi na uradnem slovenskem turističnem portalu www.slovenia.info.

Strokovnost skrbnikov portala in poznavanje razvoja informacijske tehnologije v turizmu, aktualnih trendov, osnov SEO (ang. search engine optimisation - organska optimizacija spletnega mesta za iskalnike) in zakonitosti spletnega marketinga je za kakovost njihovega dela odločilnega pomena, zato STO redno izvaja programe usposabljanja, namenjene skrbnikom, med drugim tudi letno motivacijsko srečanje, ki ima veliko izobraževalno noto. Ker je količina vsebin z leti postala prevelika, je enodnevno srečanje preraslo v dvodnevno. ŠE naprej pa se trudimo, da ob vsem strokovnem izobraževanju skupaj z organizatorjem udeležence seznanimo tudi z lokalno turistično ponudbo in v popoldanskem delu predstavimo nekaj lokalnih dobrih praks.


KOMU JE MOTIVACIJSKO SREČANJE NAMENJENO?

Motivacijsko srečanje je namenjeno vsem skrbnikom, ki imajo urejeno pogodbeno razmerje s STO za vnos vsebin na portal. Udeležba je za skrbnike brezplačna.

ZAKAJ SE GA UDELEŽITI?
Danes velja pravilo, če te ni na internetu, te ni. To je svet, kjer se spremembe dogajajo zelo hitro in verjamemo, da jih je v današnjem času ob obilici dela težko slediti. Mi vam predstavimo vse aktualne trende in vas naučimo, kako internet uporabiti za boljšo predstavitev destinacije in vaše ponudbe z majhnimi triki.

Letos bomo prvič v okviru Motivacijskega srečanja za skrbnike portala, v petek izvedli STO Akademijo E-turizma, na katero bomo povabili vodstvo iz slovenskega truističnega gospodarstva. Radi bi jim predstavili trende v e-turizmu in spodbudili k uporabi spleta pri svojih aktivnostih.
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti