Ocenite ponudbo:

Miting malega letalstva na letališču v Lescah

15.8.2015 10:00:00 Do15.8.2015
Informacije:
Modelarska sekcija - Aeroklub ALC Lesce, E: bogdan.znidar@siol.net, M: 041 811 958
Naslov:
Letališče Lesce, 4240 Radovljica
Datum začetka:
15.8.2015 10:00:00
Datum zaključka:
15.8.2015
Prizorišče : Modelarska sekcija - Aeroklub ALC Lesce, E: bogdan.znidar@siol.net, M: 041 811 958,Letališče Lesce 

15. avgust je v Sloveniji dela prost dan – zakaj ga ne bi izkoristili za obisk Mitinga malega letalstva v Lescah? Vsako leto na ta dan lahko na leškem letališču občudujete razstavo maket letal in tudi njihove vragolije v zraku. Miting malega letalstva v Lescah je največja modelarska prireditev v Sloveniji in privabi tudi modelarje iz sosednjih držav.

 

Na miting pa niso vabljeni le modelarji, saj je razstava maket in vragolij, ki jih modeli jadralnih, motornih in reaktivnih letal izvajajo v zraku, lahko zanimiva za vsakega. Nad njimi bodo navdušeni otroci in tudi odrasli.

Na mitingu malega letalstva se zberejo modelarji iz Slovenije, Avstrije, Italije, Nemčije in Hrvaške. V letališkem hangarju je na ogled razstava modelov. Poudarek je na maketah letal slovenskih proizvajalcev in konstruktorjev, čeprav svoje mesto najdejo tudi ostali zanimivi modeli.

Strokovna komisija ocenjuje videz maket in njihovo obnašanje v zraku ter najboljše nagradi. Modelarji boste na prireditvi našli tudi trgovce z modelarskimi materiali, na bolšjem sejmu pa boste lahko prodali ali kupili rabljene modele.
 
Regija: Gorenjska
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Skrbnik : Turizem Radovljica | 08 205 13 89 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti