Ocenite ponudbo:

Potepanje po Emini romarski poti »od Podčetrtka in Podsrede do Pilštajna«

Emina pot povezuje vse tiste kraje, ki so posredno ali neposredno povezani z življenjem Sv. Eme (pred 995-1045), med ljudmi poznane tudi kot Ema Krška.

Na Kozjanskem so to naslednje točke:
• Pilštanj, cerkev Sv. Eme pri Podčetrtku, samostan Olimje, cerkev Sv. Eme v Kozjem, grad Podsreda in Planina pri Sevnici.
• Nastanitev s polpenzionom – kosilo ali večerja, na turističnih kmetijah: Bizjak v Orehovcu pri Pristavi, Marjanca v Sp. Kostrivnici, Klet Trebče v Trebčah pri Bistrici ob Sotli, Pri Martinu v Podsredi, Velbana gorca v Gostinci pri Početrtku in Kramer v Kunšperku pri Bistrici ob Sotli, na katerih boste lahko poskusili lokalne jedi.
• Izbrane lokalne jedi vam postrežejo tudi na  izletniških turističnih kmetijah: Jakopina v Olimju, Štraus in Gubenšek na Virštanju,  Jožetov grič - Stiplošek v Selah, Pri Škorcu v Veračah,  Pirš na Zdolah in Založnik v Orehovcu pri Podčetrtku ali v gostilni Šempeter v Bistrici ob Sotli.


 Foursquare 

Regija: Savinjska
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : Združenje turističnih kmetij Slovenije | 03 491 64 81 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti