Ocenite ponudbo:

Kulinarika Mislinjske doline


· Nastanitev s polpenzionom na turistični kmetiji Klevž na Legnu v Šmartnem pri Slovenj Gradcu, na kateri lahko poskusite odlične lokalne koroške jedi.
· Nastanitev na turistični kmetiji Lešnik v Golavabuki v Šmartnem pri Slovenj Gradcu, kjer boste lahko kupili pridelke iz ekološke pridelave
· Nastanitev v apartmajih  na ekološki kmetiji Turičnik, kjer si boste lahko ogledali vzrejo jelenov - damjakov ali obiskali pohorske postojanke (Grmovškov dom pod Veliko Kopo, Partizanski dom pod Malo Kopo, Ribniško kočo in znamenito Ribniško jezero).
· Izbrane koroške jedi lahko poskusite na izletniški turistični kmetiji Rdečnik v Podgorju pri Slovenj Gradcu.
· Spoznavanje znamenitosti mesta Mislinje, kjer si lahko ogledate cerkvi Sv. Ahaca in Sv.Lenarta, Robnikovo kovačijo in arheološke najdbe v Dovžah - villa rustica. 
· Ogled arhitekturne mojstrovine, Marovškovega / Časovega, kozolca v Turiški vasi pri Slovenj Gradcu.
· Ogled baročne romarske Marijine cerkve na griču Homc v Šmartnem pri Slovenj Gradcu.
· Ogled športnega letališča Aerodrom Slovenj Gradec z možnostjo panoramskih poletov in možnostjo nastanitve  v Gostišču Aerodrom, kjer lahko  poizkusite tudi njihove hišne specialitete.
· Ko boste na Koroškem, ne pozabite na domače izdelke blagovne znamke "Dobrote izpod Pece". Lahko si privoščite tudi degustacijo izbranih koroških jedi, ki vam jo, po predhodni najavi, pripravi CELK - Center za razvoj podeželja  na Prevaljah, kjer je izdelke mogoče tudi kupiti; nekateri izdelki so na voljo tudi v trgovskem centru v Slovenj Gradcu in Ravnah na Koroškem.

 Foursquare 

na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

     
Skrbnik : Združenje turističnih kmetij Slovenije | 03 491 64 81 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti