Ocenite ponudbo:

Austria Trend hotel Ljubljana****

Naslov:
Dunajska cesta 154 1000 Ljubljana
Telefon:
01 588 25 22
Faks:
01 588 25 99
e-mail:
Zavod - Kongresnoturistični urad 

Austria Trend hotel Ljubljana, prvi z naprednimi tehnologijami opremljen hotel v Ljubljani, stoji na Dunajski cesti 154, v neposredni bližini mestnega cestnega obroča. Njegova lega mu omogoča hiter dostop ter enostavno povezavo z mednarodnim letališčem Brnik, od koder je hotel oddaljen 27 km. Gostom hotela so na voljo hotelske limuzine in hotelski avtobus, ki zagotavlja brezplačno povezavo s centrom Ljubljane.
 
Austria Trend hotel Ljubljana ima 217 sob - 114 sob Grand Media (30 m2), 46 poslovnih sob Grand Media (40 m2), 46 suit Grand Media (40 m2), 10 suit Elegance (60 m2), predsedniški apartma Grand Media (450 m2) z ločenim vhodom, dvema prostoroma z videokonferenčno opremo ter več jacuzziji, dvema savnama in lastno kuhinjo.
 
Vse sobe imajo sef, klimo, minibar, sušilec za lase ter plazma zaslon ali projekcijsko platno in IP telefone, ki omogočajo brezplačne klice v 43 dežel sveta na fiksne telefone. Z daljinskim upravljalcem se vključimo v Grand Media™ portal, ki zagotavlja informacije, komunikacijo in pester izbor najrazličnejših vsebin. Portal je posebnost v hotelskem delovanju, saj vsak hotelski prostor spremeni v komunikacijski, informacijski oziroma medijski center. V celotnem hotelskem prostoru nudimo širokopasovno brezžično medmrežno WI-FI povezavo.

Austria Trend hotel Ljubljana ima osem dvoran različnih velikosti, ki lahko sprejmejo od pet do 400 ljudi. Dvorane so opremljene s tehnološko najnaprednejšo avdio in video opremo. V največji dvorani so tri prevajalne kabine, iz vsake dvorane in iz vsake sobe pa je možno izvajati vikeokonferenco. Gostom ponujajo flip charte, s katerih lahko udeleženci na svoje računalnike takoj prenesejo vse podatke.
 
V sklopu hotela sta dve restavraciji z domačo in mednarodno kuhinjo, vinoteka, soba cigar, wellness center ter Casino z najsodobnejšo igralniško opremo daleč naokoli. Parkirišče je urejeno v parkirni hiši.

Grand Media™ portal nudi :

- širokopasovno brezžično intranetno in medmrežno WI-FI povezavo, brezplačni elektronski naslov, IP telefon (video povezava) in možnost brezplačnih klicev v 43 držav sveta ter neposredno povezavo s kongresnim centrom z možnostjo aktivnega vključevanja v dogajanje, faks, satelitske TV in radijske programe, dnevno časopisje in revije v različnih jezikih, video igre on line, veliko izbiro filmov na zahtevo, Club Savoir, ki s turističnimi informacijami lokalnega in širšega značaja predstavlja restavracije, vinoteke, vinske kleti, turistične kraje, naravne, kulturne in zgodovinske znamenitosti, trgovine, …
 
Oprema : Kongresni center

Kongresni center je opremljen z najsodobnejšo tehnologijo Grand Media™. Tehnološke rešitve, podprte s portalom Grand Media™, nudijo gostom poslovnih srečanj sodobno in hitro komunikacijo. Dvorane so opremljene s projekcijskimi platni v velikosti 500x300 cm, 290x210 cm in 170x130 cm, z elektronskimi flip charti, video projektorji, DVD/CD predvajalniki in sodobnimi brezžičnimi mikrofoni. Tovrstna tehnologija omogoča preko medmrežja neposredni pretok prenosov v vse hotelske prostore. Vsak gost se lahko aktivno udeleži hotelskih dogodkov neposredno iz sobe, prav tako pa lahko tudi neposredno aktivno sodeluje preko spletnih strani na katerem koli delu sveta, kar mu omogoča možnost video konferenc.
 
TV produkcija v hiši s hkratnim snemanjem dogodkov po dvoranah zagotavlja možnost vnosa le teh v sobni portal, oz. jih lahko presnete na različnih medijskih nosilcih (DVD/CD/VHS) odnesejo gostje domov. Grand Media™ tehnologija omogoča odlično vizualizacijo dogodka (posamezni ekrani se po želji razdelijo na več delov) ter podpira video konference z več točkovno funkcijo - do 12 klicnih partnerjev. Zagotovljeni so VPN tunelska povezava, brezžični mikrofoni, simultano prevajanje v tri jezike za 350 slušateljev, snemanje kongresov, digitalizacija posnetkov, zapis celotnega dogajanja na DVD-ju ali drugih nosilcih in še mnogo več. Možen je najem brezžičnega telefona, gostje pa lahko preko fiksnega omrežja brezplačno telefonirajo v 43 držav sveta.
 
Glavna konferenčna dvorana sprejme do 400 oseb in se lahko razdeli na 3 manjše. Opremljena je tudi s posebnim dvigalom za prevoz težjega tovora, kot je npr. avto. Na voljo sta še dve sejni sobi z zmogljivostjo do 40 oseb ter več kot 50 hotelskih suit, ki lahko postanejo manjše sejne sobe (za 6/12 oseb).
 
KONFERENČNE DVORANE
2. klet
UBIQUITUS - 580 m2
(možnost razdelitve v tri dvorane, tovorno dvigalo)
• Janus - 300 m2
• Horus - 140 m2
• Kronos - 140 m2
 
1. nadstropje
ANDROMEDA - 115 m2
(možnost razdelitve v dve dvorani)
• Orion - 65 m2
• Centaurus - 50 m2

kino postavitev
šolska postavitev
U  postavitev
banketna postavitev

RAZSTAVNA POVRŠINA
pritličje
2. klet
stopnišče 2. klet - 1. nadstropje

RESTAVRACIJA
Primo
Club Savoir
Cigar Room
Aperitiv Bar
število sedežev
150
40
15
70


 m2 kino razred banket  sprejem
Ubiquitus (deljiva)  580 380 200 280  400
Andromeda 115  60  40  40  100
Casiopea   50  40  30  60   80
2 sejni sobi (18 ljudi)     
Št. hotelskih sob   217  

 


GPS Northing (N) : 46,0817 
GPS Easting (E) : 14,5136 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

     
Skrbnik : Slovenian Convention Bureau |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti