Ocenite ponudbo:

1. Gorski kolesarski park v Sloveniji

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Izvajalec : MOUNTAIN BIKE NOMAD

Naslov: Jamnica 10, 2391 Prevalje
Telefon: 02 870 30 60
e-mail:
www.bikenomad.com
GORSKI KOLESARSKI PARK – PECA
Prvi gorski kolesarski center v Sloveniji obstaja na Koroškem že od leta 1995.
Številne gorske doline se tu dvigajo pod mogočne alpske vrhove. Gozdovi z nepregledno mrežo gozdnih cest in kolovozov nudijo skoraj neomejene možnosti za gorsko kolesarjenje. Kolesarska baza za aktivnosti, ki se odvijajo v okoliških gorah in gozdovih in novi center gorskega kolesarskega parka je na turistični kmetiji Koroš v Jamnici. Za kolesarje je poleg osnovne hotelske ponudbe na voljo še servis in izposoja koles, kolesarnica, pralnica in sušilnica, savna, za prevoze pa mini bus. 


GORSKE KOLESARSKE POTI - SLEDI DIVJINE
Več kot 1.000 kilometrov poti za gorsko kolesarjenje.  Za kolesarjenje označen ali v vodičih opisan gorski labirint gozdnih  cest in kolovozov smo poimenovali Sledi divjine. Stopinje zveri in odtisi koles v blatu, ki jim sledijo, skupaj z organizirano ponudbo hotela sestavljajo MOUNTAIN BIKE PARK.
Poti se dvigujejo po eni  dolini in se spuščajo po sosednji.  Poimenovane so po živalih iz okolice: Ježev krog, Veveričin krog, Zajčev krog, Lisjakov krog, Srnjakov krog, Kunin krog, Risov krog,  Petelinov krog, Jazbecov krog, Jelenov krog, Gamsov krog in  Medvedov krog. 
 
POVEZAVE KOLESARSKIH OMREŽIJ
Naše gorsko kolesarsko omrežje  je  povezano s temi  sosednjimi mrežami kolesarskih poti:
-Južnokoroške kolesarske poti ( Avstrija )
-Solčavske kolesarske poti
-kolesarske poti na Jezerskem.


GORSKE KOLESARSKE TURE
Možnosti za potepanja z gorskimi kolesi je v našem parku neskončno, a na najboljše ture vas lahko popeljejo naši izkušeni  vodniki. Za skupine  organiziramo kolesarske ture z  vodenjem, prehrano in  spremljevalnim vozilom. Za družine z otroci  imamo poseben program kolesarskih  tur in aktivnosti.


S KOLESOM V PODZEMLJE
Gorska kolesa so narejena za uživanje na  gorah. V našem parku pa je možno kolesariti tudi skozi goro, saj smo našli  prehod po opuščenih in skrivnostnih  rudarskih rovih pod goro Peco. Z vodičem in lučmi lahko varno prekolesarite več kot pet kilometrov  te edinstvene podzemne poti iz ene doline v drugo in doživite nepozabno pustolovščino.  Za najavljene skupine lahko organiziramo kolesarjenje vsak dan (razen ponedeljka) ob 10 ali 14 uri.


MOUNTAIN BIKE AVANTURA
Za skupine prijateljev, za vaše sodelavce, poslovne partnerje, vaše stranke imamo pripravljen program aktivnosti in doživetij v naravi. Organizirani dogodki in varne a adrenalinske aktivnosti v naravi in gorah so lahko velik motivacijski dejavnik za sodelovanje vaše skupine v prihodnosti.
BIKE & KAJAK,
S KOLESOM V PODZEMLJE,
PLEZANJE IN SPUŠČANJE PO VRVI


MOUNTAIN BIKE NOMAD
Večdnevna potovanja z gorskimi kolesi z organiziranim vodenjem, prehrano, prenočevanji,  spremljevalnim vozilom in prevozi. Program si lahko ogledate na naši spletni strani: www.bikenomad.comKOLESARSKI INFORMACIJSKI CENTER 
MOUNTAIN BIKE NOMAD             
T: + 386 2 870 30 60
F: + 386 2 870 30 61 
E:

 Cestno kolesarjenje:
1 

Turno(treking):
5, 4 

MTB kolesarjenje:
5 

Freeride:
4 

Družinsko kolesarjenje:
4 

Ogledi
individualni, vodeni 

Možnost plačila
samo z gotovino GPS Northing (N) : 46,5932 
GPS Easting (E) : 14,8741 
Fotografije
Skrbnik : Hotel Club Krnes | | last modified: 26.01.2013
na zemljevid

Jamnica

na zemljevid
GPS N: 46,5932
E: 14,8741
Regija: Koroška
Kraj: Jamnica

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti