Ocenite ponudbo:

Grand Casinò Lipica

Naslov:
Lipica 5, Lipica, 6210 Sežana
Telefon:
05 731 06 00
e-mail:
Obisk Krasa je nepozabno doživetje: Postojnska jama, Škocjanske jame, številne manjše jame, Lipica… Na Krasu imajo svoj pravi dom tudi znameniti konji-lipicanci. Svoje ime so dobili po Lipici, ki je turistični kraj s celovito turistično ponudbo, privlačen za zahtevne moderne turistične nomade. Lipica leži v zeleni oazi poleg vedno manj opazne meje z Italijo ob glavni cestni povezavi vzhod-zahod. V tem enkratnem okolju se nahaja Grand Casino Lipica (v lasti delniške družbe Casinò Portorož), ki želi biti najprej zabavišče in šele nato igralnica. V igralnici Grand Casinò Lipica je veliko zabavnih prireditev, ki popestrijo igralniško vzdušje. Na našem odru v pritličju igralnice se je zvrstilo že veliko mednarodnih glasbenih in estradnih zvezd, za naše obiskovalce prirejamo plese z živo glasbo in tematske zabave. Radi jih razvajamo z kraškimi in mednarodnimi kulinaričnimi dobrotami. Igralniški del se nahaja v prvem nadstropju igralnice, kjer imajo igralci na voljo 340 sodobnih igralnih avtomatov in elektronskih rulet z različnimi igrami. Posebej smo ponosni na salon s klasičnimi igrami, kjer gostom ponujamo naslednje igre na srečo: Ameriško in francosko ruleto, Black jack, različne vrste Pokra, Punto banco, Craps, Bingo in Keno.
Igralnica je oblikovana in opremljena v kraškem stilu. Obiskovalec se v pritličju sprehodi po kraškem podzemnem svetu, v nadstropju igralnice pa ga pod zvezdnim nebom pričakajo igralne mize in igralni avtomati.
Ne smemo pozabiti na razne nagradne igre, kjer se za nagrado podeljujejo avtomobili in atraktivne denarne nagrade.
 
 

Igre
ameriška ruleta, let it ride, Black Jack, Caribbean Poker, francoska ruleta 

Bingo
Druge igre : Keno, Texas Hold'em Bonus Poker, Texas Hold'em Poker, nagradne igre, progresivni jackpoti. 
Število igralnih avtomatov : 360 
Obvezna registracija
Urnik : 10.00-05.00 
Pogoji za vstop : Vstop je prost, s čimer izražamo dobrodošlico vsem osebam starejšim od 18 let, z obvezno predložitvijo veljavnega osebnega dokumenta.  
Dodatna ponudba : Restavracija Royale, Shuttle service vsak dan 

Ogledi
individualni, vodeni 

Možnost plačila
Maestro, Visa, Eurocard/Mastercard, Karanta, kreditne kartice 

Destinacija: Kras
Kraj: Lipica
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : Casinò Portorož d.d. | 05 676 03 32 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti