Ocenite ponudbo:

Soča Rider

Naslov:
Trg golobarskih žrtev 40 5230 Bovec
Telefon:
031 817 935
e-mail:
SočaRider ponuja rafting izlete in kajak šolo na divjih vodah. V naši ekipi se posvečamo manjšim skupinam in vzpostavljamo "družinsko" ozračje. Lahko izbirate med celodnevno ali poldnevno rafting ekspedicijo, s pomočjo katere bomo raziskali mirne in divje predele reke Soče.
Za družine priporočamo naš družinski rafring izlet, torej izlet, katerega se lahko udeležijo otroci že od štirih let naprej. Izberemo predel reke, ki je varen za otroke toda kljub temu še vedno dovolj razburljiv, da na njem lahko uživajo tudi odrasli. Tudi otroci so lahko aktivni partnerji na izletu! Skupaj s celotno družino!

Kajak šola in tečaji. Kajak na divjih vodah vam lahko ponudi razburljive vodne dogodivščine in izkušnje. S treningom lahko zelo kmalu osvojite osnove in začutite vodo. Vedno težimo k temu, da osvajamo vodo korak za korakom, v majhnih skupinah, nudimo vam veliko vaje, intenzivne lekcije, veliko znanja in seveda zabave!

Za več informacij obiščite našo spletno stran.
 

Ogledi
vodeni 

na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

Skrbnik : LTO Bovec | 05 384 19 19 | | www.bovec.si...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti