Ocenite ponudbo:

S kočijo po Vipavski dolini

Izvajalec:
Konjeniško društvo sv. Štefan
Naslov:
Gregorčičeva 17 5271 Vipava
Telefon:
051 427 823, 051 215 226 (TIC Vipava)
e-mail:

Konjeniško društvo sv. Štefan združuje 20 članov, ljubiteljev konjeniškega športa in konjeniške dejavnosti. Aktivnosti društva se kažejo na različnih področjih, obenem pa se člani udeležujemo različnih tradicionalnih praznikov in s tem obogatijo dogajanje na prireditvah. Naše aktivnosti želimo vključiti tudi v dodatno turistično ponudbo Vipavske doline, ki gostom ponuja veliko še ne odkritih kotičkov.

1. VOŽNJA S KOČIJO ZA MLADOPOROČENCE (iz smeri Vipava ali Ajdovščina, oz. po dogovoru)

2. TURISTIČNA VOŽNJA S KOČIJO MED VINOGRADI IN SADOVNJAKI DO VIPAVSKIH ZNAMENITOSTI IN KLETI (V spomladanskem času vas zapeljemo med cvetoče češnje in marelice, jeseni pa lahko spoznate lepote vipavskih vinorodnih gričev. V času trgatve se bomo lahko pridružili trgačem in spoznali tradicionalna opravila. Manjkal ne bo postanek tudi v vinski kleti, kjer nam bodo prijazni domačini ponudili kozarček ali dva najboljšega vina iz domače kleti. Ponudba velja tudi za skupine do 20 oseb.)

3.  ZA IZKUŠENE JAHAČE (Vipavska dolina ponuja veliko stez za ježo. V poletnih mesecih, vas vabimo na ježo po gorskih poteh po gozdovih nanoške planote, kjer lahko jezdec uživa v prelepi naravi in miru.)

4. PREVOZ IN POSTAVITEV MLAJA (za različne praznike ali obeležja postavimo tudi mlaj.)

5. NASTOP NA PRIREDITVAH (veseli bomo tudi povabila na prireditve, kjer bomo z veseljem prikazali stara tradicionalna kmečka opravila z vozovi starimi preko 100 let).

 

Ponudba
izleti s kočijo 

Dodatna ponudba
prireditve 

Največje število udeležencev : 20 

Ogledi
individualni GPS Northing (N) : 45,8367 
GPS Easting (E) : 13,9594 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

   
Skrbnik : TIC Vipava | 05 368 70 41 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti