Ocenite ponudbo:

Panoramski izlet z ladjo

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Informacije : Kompas Portorož, PE

Naslov: Obala 41 6320 Portorož
Telefon: 05 617 80 00
Faks: 05 617 80 01
e-mail:
www.kompas.si
Trajanje: poldnevni izlet
Vključuje: izlet z ladjico, vodenje, aperitiv
Opombe: kopalke, sončna očala, fotoaparat


Portorož – ''pristanišče rož'' – je poznan kot zdravstveno-rekreacijski kraj že od 13. stoletja dalje, ko so Benediktinci iz bližnjega samostana Sv. Lovrenca zdravili različne bolezni z zdravilno morsko vodo – slanico in z blatom iz Sečoveljskih solin. Danes se v mondenem Portorožu nahajajo številni hoteli, restavracije, elegantne trgovinice in športno-rekreacijske površine.
Piran je urejeno, prijetno mestece s pridihom mediteranske arhitekture, ki leži med prostranim jadranskim morjem in zgodovinskim obzidjem, katero je nekoč služilo kot obramba pred sovražniki. Z vrha zvonika se nam ponuja prečudovit razgled nad samim mestom s tipičnimi terasami, strehami, mansardami in kamini.
Izola je majhno, prijetno ribiško mesto, locirano na polotoku s tipično mediteransko arhitekturo – ozkimi ulicami, kjer lahko najdemo dobre restavracije z morsko hrano in odličnim domačim vinom.

 
Fotografije
Skrbnik : Piran - Turistično združenje Portorož | 05 674 22 20 | | last modified: 27.01.2006

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti