Informacijska pisarna v Londonu (sektor za komuniciranje s poslovnimi javnostmi)

Informacijska pisarna v Londonu je začela s svojim delovanjem v januarju 2010 in ima svoje prostore v okviru Veleposlaništva RS v Veliki Britaniji. Namen pisarne je predvsem vzpostaviti konkretnejši stik med britanskim in irskim tržiščem s turistično ponudbo Slovenije. Glavni pomen pisarna namenja vzpostavitvi konkretnejših stikov s končnim uporabnikom (B2C) in mediji predvsem preko uporabe sodobnih informacijskih in komunikacijskih sredstev. Prav tako pa velik pomen namenja odnosu z vzpostavljenimi in potencialnimi poslovnimi partnerji, ter vsemi tistimi, ki jih zanima sodelovanje na področju turizma v Sloveniji. Ker delovanje pisarne poteka v tesni povezavi s veleposlaništvom, skuša interese Slovenije kot države in Slovenije kot turistične destinacije združiti v okviru nekaterih skupnih projektov, ki se predvsem nanašajo na samo promocijo Slovenije.

Samo delovanje kot informacijsko stičišče med matično organizacijo (STO) ter turistično industrijo na eni strani ter vsemi interesenti na otoških trgih omogoča konkretnejšo in stabilnejšo prisotnost Slovenije na enem največjih emitivnih trgov na svetu ter pripomore k večji prepoznavnosti in večji zainteresiranosti za Slovenijo.
 

Za več informacij se lahko obrnete na:


 

Vodja informacijske pisarne v Londonu

Mladen Ljubišić
tel.št.: ++44 20 7227 97 13

e-pošta:

Slovenija je družabna

             
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti