Ocenite ponudbo:

Grand Casinò Portorož

Naslov:
Obala 75a 6320 Portorož
Telefon:
05 676 03 00
Faks:
05 676 03 15
e-mail:
Ponosni smo na Portorož, ki je eden najprivlačnejših turističnih krajev v Sloveniji in ob jadranski obali. Portorož je atraktivno obmorsko letovišče s sodobno marino, letališčem, kongresnim centrom ter zelenim naravnim okoljem s prijetno mediteransko klimo. V turističnem mestu in okolici vas pričakujejo udobne in prijazne restavracije z izvrstnimi mediteranskimi in morskimi jedmi, ki jih lahko pospremite s kozarčkom vrhunskega vina. Pomemben del ponudbe kraja Portorož je tudi Grand Casinò Portorož, ki je v lasti družbe Casinò Portorož d.d.. Igralnica s celovito ponudbo obsega klasične igre, sodobne igralne avtomate, zabavne prireditve, odlično hotelsko ponudbo in edinstven pogled na morje. Sem prihajajo vrhunski igralci na srečo in tisti, ki iščejo zabavo, sprostitev in nekaj sreče. V igralnici Grand Casinò Portorož negujemo klasične igre na srečo: Francosko in Ameriško ruleto, Black jack, razne vrste pokra, Trent et quarante, Chemin de fer, Punto banco ter družabni Bingo. V tematsko opremljenem salonu z igralnimi avtomati imajo gostje na razpolago več kot 300 sodobnih igralnih avtomatov in posebej so atraktivni tisti, ki z majhnim denarnim vložkom omogočajo sanjsko visoke denarne dobitke. V igralnih salonih vlada sproščeno vzdušje, ki ga ustvarja pričakovanje dobitkov, medsebojno spoznavanje, klepet in radoživost. V Grand Casinò Portorož sreča najde vsakogar.
 
 

Igre
Trente et Quarante, midi punto banco, ameriška ruleta, chemin de fer, let it ride, Black Jack, Caribbean Poker, francoska ruleta 

Bingo
Druge igre : Poker, Punto banco, Bingo, Texas Holde'em Bonus Poker, Texas Hold'em Poker, Progresivni jackpoti na igralnih avtomatih, nagradne igre. 
Število igralnih avtomatov : 300 
Obvezna registracija
Urnik : Vsak dan 10.00-05.00. 
Pogoji za vstop : Vstop je prost, s čimer izražamo dobrodošlico vsem osebam starejšim od 18 let, z obvezno predložitvijo veljavnega osebnega dokumenta. 
Vstopnina : Vstopnine ni - ob prvem vstopu v igralnico čaka gosta presenečenje. 
Dodatna ponudba : Nočni klub, Restavracija Privee, Shuttle service med vikendi tel. št. 05 6760 470 

Ogledi
individualni, vodeni 

Možnost plačila
kreditne kartice GPS Northing (N) : 45,5103 
GPS Easting (E) : 13,5955 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : Piran - Turistično združenje Portorož | 05 674 22 20 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti