Hoteli SSNZ

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Vse najboljše nastanitvene zmogljivosti 15 slovenskih naravnih zdravilišč na enem mestu! Ko izveste najpomembnejše podatke o nastanitvah v hotelih, vilah in počitniških hišah, pregledate cene, akcijske pakete in dodatne storitve, preverite razpoložljivost v želenem terminu in še rezervirate. Nato morate tja le še priti, pri čemer si lahko pomagate z označenim spletnim zemljevidom.
Pokaži več
Hoteli SSNZ, , Vse najboljše nastanitvene zmogljivosti 15 slovenskih naravnih zdravilišč na enem mestu! Ko izveste najpomembnejše podatke o nastanitvah v hotelih, vilah in počitniških hišah, pregledate cene, akcijske pakete in dodatne storitve, preverite razpoložljivost v želenem terminu in še rezervirate. Nato morate tja le še priti, pri čemer si lahko pomagate z označenim spletnim zemljevidom. <div style="width: 100%; color: red" id="ReadMoreSeparator">---------------------------------------------------------------------------</div><br />V urejenih in modernih zdraviliških hotelih vas bodo lepo sprejeli in za vas dobro poskrbeli, ne glede na to, ali boste tja prišli sami, z <strong>družino</strong>, <strong>prijatelji</strong> ali <strong>poslovnimi partnerji</strong>. Vsa zdravilišča imajo <strong>kongresne dvorane</strong>, zato so zelo primerna za izvedbo različnih (večdnevnih) seminarjev in delavnic. <br /><br /><h2>Skrb za dušo, telo in ... ustne brbončice <br /><br /></h2>V hotelskih <strong>restavracijah</strong> se lahko razvajate v široki ponudbi iz samopostrežnih bifejev ali naročite preko jedilnih listov. Za presežek kalorij vam v hotelih slovenskih zdravilišč ni treba preveč skrbeti, saj ponujajo obilico storitev, ki vam bodo pomagale ohraniti oziroma vnovič pridobiti želene telesne mere. Tako se lahko aktivno spočijete in sprostite v <strong>savnah</strong> in <strong>wellness</strong> ter lepotnih centrih, ali pa poskrbite za razgibanje telesa v notranjih ali zunanjih <strong>bazenih</strong> in <strong>fitnesih</strong>. Za športno aktivne so v okolici številnih zdraviliških hotelov na voljo <strong>igrišča</strong> za tenis, košarko, trim steze in kolesarske poti. Odidete lahko tudi na ježo na konjih. <br /><br />Starše z majhnimi otroci lahko v nekaterih zdraviliških hotelih za nekaj uric razbremenijo vzgojiteljice v priložnostnih <strong>vrtcih</strong>. Pred prihodom se pozanimajte, ali lahko morda v hotelih poskrbijo celo za vaše <strong>hišne ljubljenčke</strong>. <br />V okrilju hotelov slovenskih naravnih zdravilišč so praviloma urejeni tudi sodobni centri za preventivno in kurativno medicino. Posamezna zdravilišča so se <strong>specializirala</strong> za obravnavo različnih tipov bolezni. <br /><br /><h2>Še lepše izven konic <br /></h2><br />Če ste navajeni, da si tudi na oddihu radi sami uredite prehrano, nekatera slovenska zdravilišča ponujajo nastanitev v <strong>apartmajih</strong> in <strong>bungalovih</strong>. Možnosti in ponudbe je veliko. Še zlasti pa je vredno preveriti ponudbe zdraviliških nastanitev v obdobjih izven praznikov in najbolj množičnih terminov dopustov. Ravno tedaj lahko najdete kakšen še posebej ugoden paket obiska in si zagotovite, da bo zdraviliško osebje še nekaj dodatne pozornosti namenilo prav vam. <br />,


X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti