Ne spreglejte

 

Zelena, aktivna in zdrava. Že 25 let.

Pred 25 leti se je na stičišču alpskega, mediteranskega, kraškega in panonskega sveta rodila nova država Slovenija. Stara ljudska pripovedka pravi, da je Slovenija v svojo malho dobila vsega lepega po malem.
 

S kolesom in kajakom v podzemlje

Koroška, samosvoja pokrajina na severu Slovenije, je prava zakladnica presenečenj. Eno takih se skriva v podzemlju Pece v Mežici. Ste vedeli, da se lahko po nekdanjih rudniških rovih zapeljete s kolesom ali jih preveslate v kajaku? Doživite svojevrstno avanturo!
 

Za hitrejši srčni utrip v slovenska naravna zdravilišča

Verjamemo, da se vam ob misli na naravna zdravilišča pred očmi najprej prikaže sproščanje v termalnih in mineralnih vodah, na wellnessu in v savnah, a naj vam zaupamo še nekaj. Slovenski centri dobrega počutja so primerni tudi za tiste, ki obožujete hiter srčni utrip.
 

Ljubljana je zelena prestolnica Evrope

Ljubljana, Zelena prestolnica Evrope 2016, je mesto z zeleno dušo. Mestu, ki ga odlikuje visoka okoljska zavest, je vse do danes uspelo ohraniti zeleno podobo. Obiščite Ljubljano, odkrijte njene zelene kotičke in si privoščite izvirna doživetja!

Zanimivo

 

Blogerji v Sloveniji

Kako je živeti v Sloveniji, če nisi Slovenec? Se je težko navaditi na tukajšnjo hrano? Kaj pa jezik? Kako hitro te sprejmejo ljudje? Ali Slovenci ljubijo udobje in posedanje v ...
 

Prvič v tem stoletju se je rodil mladiček človeške ribice

30. maja ob 10:48 se je v Postojnski jami, eni izmed najbolj osupljivih kraških jam na svetu, iz enega od jajčec, ki jih je človeška ribica začela odlagati januarja, izlegel prvi ...
 

Praktične informacije

Preberite si vse osnovne in bistvene informacije o potovanju po Sloveniji, da je lahko to čim bolj sproščeno in brezskrbno.
 

Mejne formalnosti

Slovenija je v schengenskem območju, s čimer je vstop vanjo iz drugih držav Evropske Unije preprost. V kolikor potrebujete vizum ali denimo potujete z svojo živaljo, pa se ...
 

Mobilna aplikacija Slovenia's Top 100

Mobilna aplikacija Slovenia's Top 100 prikazuje izbor najzanimivejših turističnih znamenitosti Slovenije, glede na število obiskanosti na spletnem portalu www.Slovenia.info. ...
 

Mobilna aplikacija Hiking and Biking in Slovenia

Mobilna aplikacija prikazuje preko 180 najzanimivejših pohodniških in kolesarskih destinacij, poti, nastanitev in turističnih paketov.

Slovenija

na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti