Ocenite ponudbo:

Grad Strmol

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Naslov: Dvorje 3, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Telefon: 04 260 15 01
e-mail:
www.brdo.si
Grad Strmol je eden najstarejših v celoti ohranjenih pričevalcev preteklih časov na Slovenskem. Je tudi eden izmed izjemno redkih grajskih objektov pri nas, ki je vse do danes ohranil svojo notranjo podobo iz časa pred drugo svetovno vojno. Od leta 2004 kulturni spomenik državnega pomena, v letih 2010-2012 v celoti strokovno obnovljen, grad Strmol vrata odpira predvsem butičnim dogodkom. Grajski prostori so primerni za izvedbo manjših osebnih, poslovnih in svečanih dogodkov, ponujajo pa tudi možnost namestitve v izbrano opremljenih grajskih sobah. Ponudbo gradu dopolnjuje manjši konferenčni objekt v pristavi s tremi dvoranami različnih velikosti, vsem obiskovalcem pa je na voljo tudi brezplačno asfaltirano parkirišče ob vznožju grajske vzpetine. Z gradom Strmol in pripadajočimi grajskimi pristavami upravlja JGZ Brdo.  


vodeni
individualni
GPS Northing (N) : 46,2648 
GPS Easting (E) : 14,479 
Opomba popusti : Cena vodenega ogleda: 5 EUR za odrasle, 3 EUR za šolarje in upokojence, 10 EUR za družine (starša in dva otroka), 3 EUR za organizirane skupine nad 10 oseb. Vodeni ogledi potekajo po urniku; za organizirane skupine potrebna vnaprejšnja najava.  
Fotografije
Skrbnik : JGZ Brdo Protokolarne storitve Republike Slovenije | | www.brdo.com... | last modified: 05.12.2013
na zemljevid

DVORJE

na zemljevid
GPS N: 46,2648
E: 14,479
Regija: Gorenjska
Kraj: DVORJE

Lokalne informacije CERKLJE NA GORENJSKEM

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto

Noči
Sobe
Os./sobo
Prikaži v Google Zemljevidih
Napredno iskanje
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti