Ocenite ponudbo:

Gostišče Rustja

Naslov:
Skrilje 91c, Skrilje, 5263 Dobravlje
Telefon:
05 364 65 50, 041 688 630
e-mail:
Gostišče najdete v idilični vasi Skrilje, približno 3 kilometre oddaljene od Ajdovščine (po regionalni cesti v smeri proti Novi Gorici). Nanj vas opozori tabla ob cesti.
Gostišče ima dva večja prostora, med seboj povezana z velikimi vrati. V prvem lahko posrtežejo do 55 ljudi, v obeh skupaj pa okoli 80. Poleti pa gostje uživajo v  z rožami okrašenem letnem vrtu (30 oseb). Gostišče je znano po "zdravem" in "dobrem". Iz poglavja "zdravje" lahko izpostavimo testo iz pirine moke, ki je podlaga za odlične vegetarianske ali pa mesne pice, odlične, okusne in že na pogled lepe zelenjavne priloge, lahke in sveže sladice,... "Dobro" pa je rezanje domačega pršuta po starem, na "kavaletu", odlični mesni izdelki, tradicionalna vipavska kuhinja. Gostišče ima dovolj prostora tudi za večje skupine, ki jih še posebej vabijo s prenovljeno ponudbo. Gospodinja se najraje loti kuhanja starih, primorskih jedi. Z veseljem pa vam bo pripravila kakršnokoli hrano po vašem okusu. V gostišču Rustja pa vam bodo na hiro pripravili tudi okusno pico. Od pijač vam bodo priporočili predvsem domača vina vipavskih vinogradnikov. 
Okolica gostišča ponuja prijetne sprehode po vasi, poimenovani po kamnitih ploščah - skrlah, ki so jih včasih veliko uporabljali pri gradnji hiš. 

Tip
pizzeria, gostilna 

Ime lastnika gostilne : Zvone Rustja 
Število sedežev znotraj : 80 
Število sedežev zunaj : 30 

Gostinska ponudba
pizze, domače slovenske jedi, mednarodna kuhinja, jedi iz divjačine, ribje jedi in morski sadeži, sladkovodne ribe, vegetarijanske jedi, jedi na žaru 

Kuhinja drugih narodov
madžarske jedi, bosanske jedi, dalmatinske jedi, avstrijske jedi, istrske jedi, francoske jedi, italijanske jedi 

Posebnost : Posebnost ponudbe Gostišča Rustja je domač pršut, ki vam ga lastnik na vašo željo in po predhodnem naročilu postreže po tradicionalnem postopku. Značilnost gostišča pa je tudi polenta na žaru, obložena s pršutom in jurčki na žaru kot priloga različnim mesnim jedem. Med mesnimi jedmi pa bi posebej poudarili odlično pripravljno divjačino, poleg katere vam postrežejo prave primorske štruklje ali njoke.   
Delovni čas : V Gostišču Rustja v Skriljah pri Ajdovščini vas bo prijazno sprejeli vsak dan, razen srede, med 12.00 in 24.00 uro.
 
Opomba popusti : Za popuste se lahko dogovarjajo večje skupine. 
GPS Northing (N) : 45,8892 
GPS Easting (E) : 13,8429 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

   
Skrbnik : TIC Ajdovščina | 05 365 91 40 | | www.tic-ajdovscina.si...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti