Ocenite ponudbo:

Turistična kmetija Pr' krač

Naslov:
Dolsko 19, Dolsko, 1262 Dol pri Ljubljani
Telefon:
00386 1 563 82 60, 00386 1 564 76 15
e-mail:
Domačija s tradicijo v Dolu pri Ljubljani je zadnji še delujoči primer oskrbnega centra ob nekdanji tovorniški in plovni poti ob Savi. Na domačiji, ki ponuja prenočišča, pristno domačo ekološko kulinariko in obilo drugačnih doživetij podeželja, so dobrodošli tudi avtodomi. 
Prenočite v pristnem podeželskem okolju, privoščite si domače ekološke kulinarične dobrote, ki jih lahko kupite tudi za domov, samostojno ali vodeno si oglejte domačijo, ki hrani tudi posebno etnološko zbirko, ob potoku ali na travniku si priredite piknik. Spoznajte življenje na kmetiji ter sodelujte pri kmečkih opravilih, lahko pa se odpravite tudi na konjeniški potep po okolici. V presenetljivem ambientu mogočne hiše iz 19. stoletja lahko organizirate zasebno ali poslovno srečanje, prireditev ali seminar. Domačija, ki je odlično izhodišče za odkrivanje bližnjih posebnosti, kot so sotočje treh rek, Vegova pot, bližnji razgledni hribi ali Erbergovi paviljoni v Dolu, je tudi prizorišče priložnostnih etnoloških in konjeniških prireditev. V Galeriji 19 prireja kulturne večere in razstave. 

Tip
gostilna 

Ime lastnika gostilne : Tone Čič 
Število sedežev znotraj : 85 
Število sedežev zunaj : 50 
Sedeži pod nadstreškom : 35 

Gostinska ponudba
vegetarijanske jedi 

Slow food

Dopolnilna ponudba
balinišče 

Delovni čas : po dogovoru vse dni v tednu 
GPS Northing (N) : 46,0914 
GPS Easting (E) : 14,6755 

Dolsko

Kraj: Dolsko
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             

Fotografije

 
Skrbnik : Razvojni center srca Slovenije d.o.o. | 01 896 27 10 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti