Ocenite ponudbo:

Izletniška kmetija Krkin Hram

Naslov:
Trška gora, 8000 Novo mesto
Telefon:
07 394 21 00
Faks:
07 331 30 00
e-mail:
Leži ob vinski cesti : Dolnjedolenjska vinska turistična cesta 

Aktivnosti v okolici
tenis, kopanje v pokritem bazenu, lov, konjeništvo, zmajarstvo, golf, veslanje, kolesarjenje, savna, pohodništvo, kopanje v odprtem bazenu, ribolov 

Število sedežev znotraj : 70 
Število sedežev zunaj : 100 
Informacije o obratovanju :  
 
Soba za nekadilce

Pogled na
vinograd 

Gostinska ponudba
regionalne specialitete, posebnosti, klet 

Možnost plačila
samo z gotovino 

Jeziki sporazumevanja
slovenski, angleški, nemški, hrvaški 

Krajevna turistična kartica
V idiličnem okolju sredi vinogradov na Trški gori se nahaja zidanica Krkin hram. Razpolaga s tremi ambientalnimi prostori, vinsko kletjo, depandanso in prekrasno teraso s pogledom na Novo mesto, Gorjance in zeleno dolino reke Krke.
Za naročene skupine pripravljamo izbor domačih dolenjskih jedi, pripravljenih po starih receptih, in klasičnih jedi. Sprejeme popestrijo trškogorske pogače, poskusiti pa morate tudi različne vrste štrukljev, žgancev, na ražnju pečenega jagenjčka ali odojka, kotličke z divjačinskimi dobrotami, več vrst potic in zavitkov. K cvičku iz domače trškogorske kleti ponudimo tudi izbor buteljčnih vin iz domačega ali pleterskega okoliša. Vodene pokušine vin naših someljejev so prvovrsten uvod v poslovno kosilo, ki je lahko postreženo na klasičen način ali pa kot samopostrežni izbor iz lončenih posod, z mize pod brajdami.
Druženje lahko obogatimo s sprejemom s harmoniko ali citrami, sprehodom do cerkvice na vrhu Trške gore z baklami ali orgelskim koncertom. Za organizacijo poskrbimo mi. Skupina lahko vnaprej rezervira prostor in se dogovori za jedilnik na telefonski številki 07 394 21 12.


 

 
GPS Northing (N) : 45,8423 
GPS Easting (E) : 15,1803 

Trška Gora

Kraj: Trška Gora
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Skrbnik : Zavod za turizem Novo mesto | 07 393 92 63 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti