Ocenite ponudbo:

Dopolnilna dejavnost na kmetiji – predelava, prodaja in degustacija suhomesnatih izdelkov Karničnik

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Predelava, prodaja in degustacija suhomesnatih izdelkov. Kmetija Karničnik leži na vzpetini v naselju Hrastovec pri Velenju v smeri proti Cirkovcam, pod obronki Vodemlje. Poleg kmetije stojita Karničnikova kapelica in spomenik NOB, oba vpisana v register kulturne dediščine. Kmetija ima izjemno lego, saj lahko uživate v pogledu na Šaleško dolino, ki se pred vami odpira kot na dlani, lahko pa se odločite za sprehode po okoliških gozdnih in turističnih planinskih poteh, nabirate gozdne sadeže in se sprostite v čudovitem naravnem okolju. Otrokom in odraslim bodo v zabavo konji, Marko Karničnik pa vam bo z veseljem razkazal tudi zorilnico suhomesnatih izdelkov. V lepo urejeni kmečki sobici boste zagotovo poskusili tudi njihove suhomesnate dobrote in daleč naokoli znan jabolčnik.  

predelava mesa in mesnin 

Možen dostop z avtobusom

Aktivnosti na kmetiji
pohodništvo, kolesarjenje 

Aktivnosti v okolici
tenis, jadranje na deski, kopanje v reki / jezeru, konjeništvo, veslanje, otroško igrišče, kolesarjenje, pohodništvo, ribolov 

GPS Northing (N) : 46,3879 
GPS Easting (E) : 15,1188 
Skrbnik : Velenje - TIC Velenje | 03 896 18 60 | | www.velenje-tourism.si... | last modified: 14.09.2012
na zemljevid
GPS N: 46,3879
E: 15,1188

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti