Ocenite ponudbo:

Dopolnilna dejavnost na kmetiji – predelava, prodaja in degustacija suhomesnatih izdelkov Karničnik

Predelava, prodaja in degustacija suhomesnatih izdelkov. Kmetija Karničnik leži na vzpetini v naselju Hrastovec pri Velenju v smeri proti Cirkovcam, pod obronki Vodemlje. Poleg kmetije stojita Karničnikova kapelica in spomenik NOB, oba vpisana v register kulturne dediščine. Kmetija ima izjemno lego, saj lahko uživate v pogledu na Šaleško dolino, ki se pred vami odpira kot na dlani, lahko pa se odločite za sprehode po okoliških gozdnih in turističnih planinskih poteh, nabirate gozdne sadeže in se sprostite v čudovitem naravnem okolju. Otrokom in odraslim bodo v zabavo konji, Marko Karničnik pa vam bo z veseljem razkazal tudi zorilnico suhomesnatih izdelkov. V lepo urejeni kmečki sobici boste zagotovo poskusili tudi njihove suhomesnate dobrote in daleč naokoli znan jabolčnik.  

predelava mesa in mesnin 

Možen dostop z avtobusom

Aktivnosti na kmetiji
pohodništvo, kolesarjenje 

Aktivnosti v okolici
tenis, jadranje na deski, kopanje v reki / jezeru, konjeništvo, veslanje, otroško igrišče, kolesarjenje, pohodništvo, ribolov 

GPS Northing (N) : 46,3879 
GPS Easting (E) : 15,1188 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Skrbnik : Velenje - TIC Velenje | 03 896 18 60 | | www.velenje-tourism.si...
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti