EDEN 2008: Dolina Soče

Tiskanje Dodaj v turistični vodič

EDEN '08: Dolina Soče

www.dolina-soce.si 

ZGODBE SOČE OB POTI MIRU

Mogočna TRDNJAVA KLUŽE je vsako leto prizorišče ZGODB SOČE: družabnega oživljanja nekdanjih dni v dolini reke Soče od etnoloških posebnosti do ostalin dediščine krute vojne. Zgodbe presenetljive doline vabijo na Pot miru, ki povezuje lepote narave s spomini na 1. svetovno vojno in na soško fronto. Miroljubno sporočilo odmeva med alpskimi vršaci nad smaragdno reko in do vseh kotičkov TRIGLAVSKEGA NARODNEGA PARKA.


Kdor prehodi Pot miru od Loga pod Mangartom na Bovškem do Drežnice na Kobariškem in do Mengor na Tolminskem, zaveze miroljubnosti zagotovo ne pozabi! Zgodbe Soče so dogodek pomladi, v vseh letnih časih pa v dolino vabijo aktivna doživetja. Eno med najbolje ohranjenimi območji Evrope je privlačen cilj pohodnikov, kolesarjev, ljubiteljev vodnih športov (kajakaštvo, rafting, soteskanje), ribičev, planincev in športnih plezalcev, padalcev, smučarjev in drugih iskalcev aktivnega oddiha.


Ne zamudite
Pravljične lepote reke Soče :: Triglavski narodni park s posebnostmi alpskega sveta :: Doživetja zgodb soške fronte po Poteh miru

Za več informacij obiščite spletno stran www.dolina-soce.si
in predstavitev destinacije na evropskih spletnih straneh www.edenineurope.eu.

Dolina Soče: Bovec, Kobarid, Tolmin
LTO Bovec
e-naslov: telefon: +386 5 389 64 44
www.dolina-soce.siX

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti