TTA - Turistična tiskovna agencija

TTA/18.01.2013
V slovenskih naravnih zdraviliščih v letu 2012 zabeleženih 6,6 % več tujih gostov

Na Skupnosti slovenskih naravnih zdraviliščih so prav v teh dneh zaključili z zbiranjem in analizo končnih statističnih podatkov za leto 2012 ter ocen preteklega leta in napovedi za leto 2013, ki so jih podali direktorji posameznih zdravilišč. Strnili so ugotovitve o pomenu in aktivnosti slovenskih naravnih zdravilišč v slovenskem turizmu, izbrali pa so tudi novega predsednika Skupščine SSNZ. Vse bodo tudi teme novinarske konference, ki bo

v ponedeljek, 21. januarja 2013, ob 11. uri v Poslovni oazi, 7. nadstopje stavbe GZS, Dimičeva 13, Ljubljana.

Spregovorili vam bodo:
predsednik Skupščine SSNZ, mag. Roman Matek, pomočnica direktorja za sektor turizma pri javni agenciji SPIRIT Slovenija, mag. Karmen Novarlič, in direktor SSNZ, g. Iztok Altbauer.


Vljudno vabljeni!


Prijazno vas prosimo, da nam potrdite vašo prisotnost do petka, 18. 1. do 12. ure, po elektronski pošti na naslov: ssnz@ssnz.si.   

Svetovna uspešnica »SPG Moments« v Sloveniji

Four Points by Sheraton Ljubljana je letos ponovno gostil svetovno uspešnico »SPG Moments«, nepozabne trenutke, ki jih ni mogoče doživeti v redni prodaji.
več
 

Škotski prvak Celtic na pripravah v Sloveniji

Poletne priprave bo v Sloveniji izvedel legendarni nogometni klub Celtic s Škotske. Med dvotedenskim bivanjem bo odigral prijateljske tekme z NK Celje, Maribor in Olimpija.
več
 

Okrogla miza:  "Priložnosti za Obalo"

V sredo 29.6.2016 s pričetkom ob 10. uri bo v organizaciji Ministrstva za okolje in prostor, Blejskega vodnega festivala in DOPPS potekala okrogla mize z naslovom "Priložnosti za Obalo".
več
 

Naročilo na novice TTA

* Naziv:
* Ime:
* Priimek:
* E-mail:
* Država:
Jezik:
Slovenski
Zvezdica (*) označuje obvezno polje.
Strinjam se z izjavo
Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija, Dimičeva 13, Ljubljana (v nadaljevanju STO), uporabi moje osebne podatke (ime in priimek, službeni elektronski naslov, službena telefonska številka, naziv v podjetju/organizaciji, faks številka, domača stran) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007). Upravljalec zbirke osebnih podatkov je STO. Namen obdelave osebnih podatkov je občasno posredovanje informacij ali obveščanje (po pošti ali po elektronski pošti) o pomembnejših spremembah, analizah, novih storitvah, posebnih ponudbah in podobnih informacijah na portalu STO in v slovenski turistični ponudbi. Uporabnik zbranih osebnih podatkov je STO, njegova predstavništva in informacijski uradi. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. V zgoraj navedene osebne podatke, ki jih posredujem skupaj s to izjavo ali kdajkoli pozneje, lahko kadarkoli vpogledam, zahtevam njihov prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris tako, da pošljem pisno zahtevo na naslov: stb@slovenia.info.

Ker Zakon o varstvu osebnih podatkov zahteva osebno privolitev posameznika za obdelavo osebnih podatkov, vas prosimo, da to upoštevate, in da bo Slovenska turistična agencija, v primeru, da bo izjava strinjanja prispela na STO po elektronski pošti (brez elektronskega podpisa), štela, da je to izjavo dala oseba, na katero je to elektronsko sporočilo naslovljeno in da je ta oseba dala osebno privolitev za obdelavo njenih osebnih podatkov, navedenih v izjavi.
 

Slovenija je družabna

             
Slovenijo čutimUrad vlade za komuniciranjeSlovenska tiskovna agencija
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti