TTA - Turistična tiskovna agencija

TTA / 16.07.2013
Organizatorji dogodkov iz osmih evropskih držav so spoznali Slovenijo

Med 5. in 7. julijem je Zavod-Kongresnoturistični urad v sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija, agencijo Intours DMS in izbranimi člani v Sloveniji gostil skupino uglednih organizatorjev dogodkov iz osmih evropskih držav.

V dveh dneh in pol so tuji agenti v okviru študijske ture spoznali večje slovenske kongresne destinacije in obenem doživeli geografsko in klimatsko raznolikost Slovenije.

Program in vtise si lahko ogledate v prilogi (v angleščini).

Experience Slovenia in its best  


Zavod-Kongresnoturistični urad

Omejite izbor

filter by keyword:
filter by date:
 

Razvoj turizma na Bledu in na Gorenjskem je izjemnega pomena za lokalno in nacionalno gospodarstvo

Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek je ta teden v okviru delovnega obiska na Bledu obiskal Infocenter Triglavska roža Bled, regijsko turistično in naravovarstveno informacijsko središče Bleda, Gorenjske in Triglavskega narodnega parka. Po tem se je v hotelu Grand hotel toplice srečal z vodstvi družb Sava, d. d., Sava Turizem, Istrabenz turizem in Hoteli Bernardin.
več
 

Študijski obisk tujih organizatorjev dogodkov

Med 3. in 5. julijem, 2015 je potekal študijski obisk »The Best of Slovenia«, ki se ga je udeležilo 33 tujih organizatorjev dogodkov. Kongresni urad Slovenije je tudi letošnje leto v sodelovanju z javno agencijo SPIRIT Slovenija, tehničnim organizatorjem Intours DMC in slovenskimi partnerji, izvedel študijski obisk, kjer so imeli potencalni klienti iz ključnih emitivnih trgov, spoznati Slovenijo ...
več
 

Naročilo na novice TTA

* Naziv:
* Ime:
* Priimek:
* E-mail:
* Država:
Jezik:
Slovenski
Zvezdica (*) označuje obvezno polje.
Strinjam se z izjavo
Dovoljujem, da SPIRIT Slovenija, javna agencija, Dimičeva 13, Ljubljana (v nadaljevanju SPIRIT Slovenija), uporabi moje osebne podatke (ime in priimek, službeni elektronski naslov, službena telefonska številka, naziv v podjetju/organizaciji, faks številka, domača stran) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007). Upravljalec zbirke osebnih podatkov je SPIRIT Slovenija, javna agencija. Namen obdelave osebnih podatkov je občasno posredovanje informacij ali obveščanje (po pošti ali po elektronski pošti) o pomembnejših spremembah, analizah, novih storitvah, posebnih ponudbah in podobnih informacijah na portalu SPIRIT in v slovenski turistični ponudbi. Uporabnik zbranih osebnih podatkov je SPIRIT Slovenija, javna agencija, njegova predstavništva in informacijski uradi. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. V zgoraj navedene osebne podatke, ki jih posredujem skupaj s to izjavo ali kdajkoli pozneje, lahko kadarkoli vpogledam, zahtevam njihov prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris tako, da pošljem pisno zahtevo na naslov: stb@spiritslovenia.si.

Ker Zakon o varstvu osebnih podatkov zahteva osebno privolitev posameznika za obdelavo osebnih podatkov, vas prosimo, da to upoštevate, in da bo SPIRIT Slovenija, javna agencija, v primeru, da bo izjava strinjanja prispela na SPIRIT Slovenija, javna agencija po elektronski pošti (brez elektronskega podpisa), štela, da je to izjavo dala oseba, na katero je to elektronsko sporočilo naslovljeno in da je ta oseba dala osebno privolitev za obdelavo njenih osebnih podatkov, navedenih v izjavi.
 

Slovenija je družabna

             
Slovenska tiskovna agencijaSlovenijo čutimUrad vlade za komuniciranje
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti