TTA - Turistična tiskovna agencija

TTA/25.01.2013
Slovenija na sejmu VakantieSalon, Brussels Holiday Fair v Belgiji

Predstavniki slovenskega turizma se bodo tudi letos udeležili Bruseljskega sejma VakantieSalon, ki bo potekal med 31.1 in 5.2.2013.

Slovenska stojnica bo locirana v hali 5, št. stojnice je 5310, meri pa 61m². Nosilno temo letošnjega nastopa bo prevzela lokalna turistična organizacija Prlekije, ki se bo predstavila s pripravo lokalnih specialitet in degustacijo vina. Na slovenski stojnici se bo predstavilo 15 predstavnikov slovenskega turističnega gospodarstva: Turizem Ljubljana, Turizem Kranj, Turizem Škofja Loka, Julijske Alpe, Smaragdna Pot Škocjanske Jame, Terme Krka, Terme Olimia Thermana Laško, Hiking Biking Slovenia, Sava Hotels & Resorts, LifeClass, Kompas in Adria Airways.

Največji turistični dogodek v Belgiji je leta 2012 obiskalo 100.000 obiskovalcev. Na 40.000m² se je predstavilo 816 razstavljavcev iz različnih panog turističnega gospodarstva.SPIRIT Slovenija

 

Prvi val globalne digitalne kampanje I FEEL SLOVENIA – Make New Memories

Globalna digitalna kampanja I FEEL SLOVENIA – Make New Memories, ki jo je Slovenska turistična organizacija pripravila v tesnem sodelovanju s slovenskim turističnim gospodarstvom, je v mesecu dni dosegla več kot 7,3 milijone ljudi po vsem svetu. Kampanja prek različnih kanalov v tujini dviguje prepoznavnost in ugled Slovenije kot zelene, aktivne, zdrave turistične destinacije in promovira ...
več
 

Naročilo na novice TTA

* Naziv:
* Ime:
* Priimek:
* E-mail:
* Država:
Jezik:
Slovenski
Zvezdica (*) označuje obvezno polje.
Strinjam se z izjavo
Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija, Dimičeva 13, Ljubljana (v nadaljevanju STO), uporabi moje osebne podatke (ime in priimek, službeni elektronski naslov, službena telefonska številka, naziv v podjetju/organizaciji, faks številka, domača stran) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007). Upravljalec zbirke osebnih podatkov je STO. Namen obdelave osebnih podatkov je občasno posredovanje informacij ali obveščanje (po pošti ali po elektronski pošti) o pomembnejših spremembah, analizah, novih storitvah, posebnih ponudbah in podobnih informacijah na portalu STO in v slovenski turistični ponudbi. Uporabnik zbranih osebnih podatkov je STO, njegova predstavništva in informacijski uradi. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. V zgoraj navedene osebne podatke, ki jih posredujem skupaj s to izjavo ali kdajkoli pozneje, lahko kadarkoli vpogledam, zahtevam njihov prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris tako, da pošljem pisno zahtevo na naslov: stb@slovenia.info.

Ker Zakon o varstvu osebnih podatkov zahteva osebno privolitev posameznika za obdelavo osebnih podatkov, vas prosimo, da to upoštevate, in da bo Slovenska turistična agencija, v primeru, da bo izjava strinjanja prispela na STO po elektronski pošti (brez elektronskega podpisa), štela, da je to izjavo dala oseba, na katero je to elektronsko sporočilo naslovljeno in da je ta oseba dala osebno privolitev za obdelavo njenih osebnih podatkov, navedenih v izjavi.
 

Slovenija je družabna

             
Slovenska tiskovna agencijaUrad vlade za komuniciranjeSlovenijo čutim
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti