TTA - Turistična tiskovna agencija

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
TTA/19.12.2012
Zabava na www.slovenia.info

V Sloveniji si je preprosto polepšati dan z zabavnimi aktivnostmi, torej s tistimi, ki vas spravijo v dobro voljo in sprostijo. Zato smo na portalu www.slovenia.info vzpostavili novo kategorijo z naslovom »Zabava«.

Vanjo smo vključili nekaj novejših vsebin: nočno življenje, nakupovanje, adrenalinski parki, mladinski centri in alternativna kultura, kavarne. In nekaj že dalj časa znanih: prireditve in igralništvo.

S tem smo v predprazničnem času obiskovalcem portala poudili nekaj namigov, ki so pravzaprav le izhodišča za izkoriščanje pestre ponudbe zabave v slovenskih mestih in na podeželju. Vabljeni k obisku spletne strani.Slovenska turistična organizacija

Omejite izbor

Vabilo k oddaji predlogov za podelitev naziva Turistični ambasador Slovenije 2014

Vabimo vas, da pri podelitvi naziva TURISTIČNI AMBASADOR/AMBASADORKA SLOVENIJE 2014 sodelujete z vašimi predlogi ter na ta način izpostavite osebo, ki pozitivno vpliva na ugled Slovenije in slovenskega turizma na mednarodnem trgu ter si po vašem mnenju zasluži ta ugledni naziv! Rok za oddajo predlogov se izteče v ponedeljek, 15. septembra 2014.

Vabilo na Dneve slovenskega turizma in 17. Slovenski turistični forum

DNEVI SLOVENSKEGA TURIZMA (DST), ki predstavljajo osrednji strokovni dogodek v turizmu, bodo letos potekali od 13. do 15. oktobra v Hotelih Bernardin v Portorožu.

Oddaja o Bledu na japonski televiziji NHK BS Premium

V četrtek, 11.9., ob 9h zvečer, si je bilo mogoče ogledati kar 45 minutno oddajo o Bledu na japonski televizijski postaji NHK BS Premium.

Napovednik oddaje Na lepše, petek 12. 9.: glamping

Tematika tokratne oddaje Na lepše bo “glamping” - globalni trend glamuroznega kampiranja, ki je k nam prišel iz Francije in Velike Britanije, zelo popularen pa je tudi v Kanadi.

Izbor za informatorje slovenskega turizma

SPIRIT Slovenija, javna agencija, vabi k prijavi na izbor za informatorja slovenskega turizma na turističnih sejmih in borzah.

V začetku oktobra vabljeni na borzo NATOUR Alps v Goriška Brda

Med 2. in 5. oktobrom bo v Goriških Brdih potekala borza NATOUR Alps, mednarodna turistična borza za aktivno preživljanje prostega časa v naravi.

Italijanski gostje so dopustovali manj kot pretekla leta

Po zaključku meseca avgusta, tradicionalnega vrhunca turistične sezone, so statistiki pohiteli in postregli s številkami Italijanov, ki so se odpravili na dopust.

Še nekaj dni za prijavo inovacij na 9. SFI

Na 9. Slovenskem forumu inovacij bodo tudi letos predstavljeni najboljši in najbolj perspektivni inovativni proizvodi, storitve in poslovni modeli. K prijavi tudi vse avtorje izumov, invencij in inovacij s področja turizma, ki želijo sodelovati na tem osrednjem nacionalnem dogodku.

Aerodrom Ljubljana ima novega lastnika

Novi večinski lastnik je po novem nemška družba Fraport AG, ki je lastnik in upravljavec letališč po celem svetu. Njihovo letališče v Frankfurtu je eno izmed glavnih svetovnih letališč, tako po obsegu potnikov, kot tudi po obsegu tovora.

Uspešna poletna turistična sezona za Ljubljano

V juliju in avgustu je bilo v Ljubljani zabeleženo rekordno število nočitev, kljub za poletje neznačilnemu mokremu vremenu.

Okusi Ljubljane na kulinaričnem festivalu v Bruslju

Turistični proizvod Okusi Ljubljane, ki je zaživel z letošnjim junijem, se bo med 11. in 14. septembrom predstavljal na mednarodnem kulinaričnem festivalu Eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX v Bruslju.

Predjamski grad v Guinnesovi knjigi rekordov

Predjamski grad je v Guinnessovi knjigi rekordov v rubriki gradov z uglednimi presežniki opisan kot največji jamski grad na svetu.

V teku nov izbor mednarodnih mestnih vodičev In Your Pocket: Best Restaurants in Slovenia

V uredništvu In Your Pocket - mednarodni mestni vodiči, so pričeli z izborom Best Restaurants in Slovenia, v seriji »najboljše v Sloveniji«.

Slovenija ponovno v indijskem filmu

V indijske kinematografe prihodnji teden, 18. 9. 2014, prihaja film Super Ranga, ki je bil posnet v Sloveniji in je že peti film indijske filmske produkcije, posnet v Sloveniji.

Naročilo na novice TTA:
* Naziv: * Ime:
* Priimek: * E-mail:
* Država: Jezik: Slovenski
Zvezdica (*) označuje obvezno polje.
Strinjam se z izjavo
Dovoljujem, da SPIRIT Slovenija, javna agencija, Dimičeva 13, Ljubljana (v nadaljevanju SPIRIT Slovenija), uporabi moje osebne podatke (ime in priimek, službeni elektronski naslov, službena telefonska številka, naziv v podjetju/organizaciji, faks številka, domača stran) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007). Upravljalec zbirke osebnih podatkov je SPIRIT Slovenija, javna agencija. Namen obdelave osebnih podatkov je občasno posredovanje informacij ali obveščanje (po pošti ali po elektronski pošti) o pomembnejših spremembah, analizah, novih storitvah, posebnih ponudbah in podobnih informacijah na portalu SPIRIT in v slovenski turistični ponudbi. Uporabnik zbranih osebnih podatkov je SPIRIT Slovenija, javna agencija, njegova predstavništva in informacijski uradi. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. V zgoraj navedene osebne podatke, ki jih posredujem skupaj s to izjavo ali kdajkoli pozneje, lahko kadarkoli vpogledam, zahtevam njihov prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris tako, da pošljem pisno zahtevo na naslov: stb@spiritslovenia.si.

Ker Zakon o varstvu osebnih podatkov zahteva osebno privolitev posameznika za obdelavo osebnih podatkov, vas prosimo, da to upoštevate, in da bo SPIRIT Slovenija, javna agencija, v primeru, da bo izjava strinjanja prispela na SPIRIT Slovenija, javna agencija po elektronski pošti (brez elektronskega podpisa), štela, da je to izjavo dala oseba, na katero je to elektronsko sporočilo naslovljeno in da je ta oseba dala osebno privolitev za obdelavo njenih osebnih podatkov, navedenih v izjavi.

Bližnji dogodki

Datum: četrtek, 25 September 2014

Sejem JATA Tourism EXPO Japan 2014

Več Pošljite povabilo

Datum: torek, 23 September 2014

Workshop Taipei 2014

Več Pošljite povabilo

Datum: četrtek, 18 September 2014

Delavnica: Kako učinkovito predstaviti turistično ponudbo na družabnih omrežjih 18.9.2014

Več Pošljite povabilo
Pokaži več dogodkov za mesec September
Slovenijo čutimUrad vlade za komuniciranjeSlovenska tiskovna agencija
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti