TTA - Turistična tiskovna agencija

TTA/04. 12. 2013
Objavljen mednarodni natečaj za nagrado Jakob 2014

Predmet letošnjega mednarodnega natečaja za nagrado Jakob je ˝Inovativni primeri pozitivne urbane ulične prehrane v turizmu˝.

V te okvire se uvrščajo inovativne oblike in načini ponudbe ulične prehrane, ki sodijo med svetovna prizadevanja, usmerjena proti agresivni, globalni hitri ulični prehrani.

Na natečaj se lahko prijavijo inovativni načini ponudbe lokalnih in regionalnih jedi, ki sooblikujejo prizadevanja za vzdržni in sonaravni razvoj, tudi na področju turistične ponudbe. V zvezi s tem se uveljavlja pojem t.i. pozitivne ulične prehrane, ki s svojimi zgodbami ne le nasiti, ampak tudi obogati z novimi okusi ter spoznanji o ljudeh, lokalnih in regionalnih kulturah.

Več informacij in prijavnica dosegljivi na spodnjih povezavah.

Nagrada Jakob - pravilnik (.pdf)
Nagrada Jakob - prijavnica (.pdf)Gospodarsko razstavišče

 

Naročilo na novice TTA

* Naziv:
* Ime:
* Priimek:
* E-mail:
* Država:
Jezik:
Slovenski
Zvezdica (*) označuje obvezno polje.
Strinjam se z izjavo
Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija, Dimičeva 13, Ljubljana (v nadaljevanju STO), uporabi moje osebne podatke (ime in priimek, službeni elektronski naslov, službena telefonska številka, naziv v podjetju/organizaciji, faks številka, domača stran) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007). Upravljalec zbirke osebnih podatkov je STO. Namen obdelave osebnih podatkov je občasno posredovanje informacij ali obveščanje (po pošti ali po elektronski pošti) o pomembnejših spremembah, analizah, novih storitvah, posebnih ponudbah in podobnih informacijah na portalu STO in v slovenski turistični ponudbi. Uporabnik zbranih osebnih podatkov je STO, njegova predstavništva in informacijski uradi. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. V zgoraj navedene osebne podatke, ki jih posredujem skupaj s to izjavo ali kdajkoli pozneje, lahko kadarkoli vpogledam, zahtevam njihov prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris tako, da pošljem pisno zahtevo na naslov: stb@slovenia.info.

Ker Zakon o varstvu osebnih podatkov zahteva osebno privolitev posameznika za obdelavo osebnih podatkov, vas prosimo, da to upoštevate, in da bo Slovenska turistična agencija, v primeru, da bo izjava strinjanja prispela na STO po elektronski pošti (brez elektronskega podpisa), štela, da je to izjavo dala oseba, na katero je to elektronsko sporočilo naslovljeno in da je ta oseba dala osebno privolitev za obdelavo njenih osebnih podatkov, navedenih v izjavi.
 

Slovenija je družabna

             
Urad vlade za komuniciranjeSlovenijo čutimSlovenska tiskovna agencija
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti