TTA - Turistična tiskovna agencija

TTA / 18.05.2013
Vabilo na srečanje na temo mladinskega turizma

Mladinski turizem v Sloveniji predstavlja majhen, toda vedno pomembnejši del celotne turistične ponudbe, zato potrebuje strateške smernice za razvoj.

Do mladinskega turizma je potrebno vzpostaviti še resnejši in profesionalnejši odnos znotraj turistične panoge in širše družbe, hkrati pa se osredotočiti na njegovo strateško vlogo pri povečanju prihoda gostov v Slovenijo.

Govorci bodo na dogodku, kjer sodeluje tudi  SPIRIT Slovenija, javna agencija, spregovorili o trendih na področju mladinskega turizma, pomenu mladinskega turizma v Sloveniji ter priložnostih in smernicah za njegov strateški razvoj. V okviru dogodka bo predstavljen tudi Hostel Celica, ki letos praznuje svojo deseto obletnico, predstavlja primer dobre tržne prakse na področju mladinskega turizma in se danes uvršča med najbolj prepoznavne nastanitvene objekte v svetu.

Dogodek bo potekal v torek, 28. maja 2013 ob 12. uri v Hostlu Celica, na Metelkovi 8 v Ljubljani.

Govorci na dogodku bodo:
mag. Karmen Novarlič, vodja Sektorja za turizem, javna agencija SPIRIT Slovenija;
Barbara Vajda, direktorica javnega zavoda Turizem Ljubljana;
Tomaž Juvan, direktor Hostla Celica.

Dodatne informacije:
Tanja Lipovec
Hostel Celica
tanja.lipovec@hostelcelica.com / 01 230 97 00Hostla Celica

 

Odlični rezultati slovenskega turizma v prvih desetih mesecih letošnjega leta

Po začasnih podatkih Statističnega urada RS (SURS) je slovenski turizem v obdobju od januarja do vključno oktobra zabeležil za 9 % več prihodov turistov in 7 % več prenočitev kot v istem obdobju lani. S tem se nadaljuje pozitivni trend rasti prihodov tako tujih kot domačih turistov v Sloveniji in napoveduje še eno rekordno leto slovenskega turizma.
več
 

Naročilo na novice TTA

* Naziv:
* Ime:
* Priimek:
* E-mail:
* Država:
Jezik:
Slovenski
Zvezdica (*) označuje obvezno polje.
Strinjam se z izjavo
Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija, Dimičeva 13, Ljubljana (v nadaljevanju STO), uporabi moje osebne podatke (ime in priimek, službeni elektronski naslov, službena telefonska številka, naziv v podjetju/organizaciji, faks številka, domača stran) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007). Upravljalec zbirke osebnih podatkov je STO. Namen obdelave osebnih podatkov je občasno posredovanje informacij ali obveščanje (po pošti ali po elektronski pošti) o pomembnejših spremembah, analizah, novih storitvah, posebnih ponudbah in podobnih informacijah na portalu STO in v slovenski turistični ponudbi. Uporabnik zbranih osebnih podatkov je STO, njegova predstavništva in informacijski uradi. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. V zgoraj navedene osebne podatke, ki jih posredujem skupaj s to izjavo ali kdajkoli pozneje, lahko kadarkoli vpogledam, zahtevam njihov prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris tako, da pošljem pisno zahtevo na naslov: stb@slovenia.info.

Ker Zakon o varstvu osebnih podatkov zahteva osebno privolitev posameznika za obdelavo osebnih podatkov, vas prosimo, da to upoštevate, in da bo Slovenska turistična agencija, v primeru, da bo izjava strinjanja prispela na STO po elektronski pošti (brez elektronskega podpisa), štela, da je to izjavo dala oseba, na katero je to elektronsko sporočilo naslovljeno in da je ta oseba dala osebno privolitev za obdelavo njenih osebnih podatkov, navedenih v izjavi.
 

Slovenija je družabna

             
Slovenska tiskovna agencijaUrad vlade za komuniciranjeSlovenijo čutim
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti