TTA - Turistična tiskovna agencija

TTA/5.4.2013
Predstavitev športnega dogodka leta v Milanu

Vse promocijske aktivnosti bodo potekale v sodelovanju z organizatorjem milanskega maratona, ki se ga bo v nedeljo 7. aprila udeležilo več kot 13.000 tekačev in nekajkrat toliko gledalcev.

V soboto, 6. aprila, bo na sporedu novinarska konferenca, na kateri bo vodja predstavništva Spirit v Italiji, Gorazd Skrt, tako športnim kot turističnim novinarjem, predstavil projekt Evropsko prvenstvo v košarki 2013 in pomen dogodka za slovenski turizem. Ob njem bodo nastopili tudi predstavnik Eurobasket 2013, ki je organizator prvenstva, predstavnik turistične agencije Palma, preko katere je mogoče rezervirati vstopnice za posamezne tekme in nastanitev. Predviden pa je tudi nastop dveh košarkaških zvezdnikov: Raša Nesterovič bo zastopal slovenske barve, italijanske pa legendarni Dino Meneghin.

V nedeljo 7. aprila bo na trgu Piazza Liberty, v samem središču Milana, ob katedrali Duomo, cel dan nastopala akrobatska skupina Dunking Devils. Za vse prebivalce mesta in udeležence maratona bodo pripravili pravi košarkaški spektakel, najmlajši pa se bodo lahko preizkusili v metanju na koš.Spirit Slovenija, predstavništvo v Italiji

 

Odlični rezultati slovenskega turizma v prvih desetih mesecih letošnjega leta

Po začasnih podatkih Statističnega urada RS (SURS) je slovenski turizem v obdobju od januarja do vključno oktobra zabeležil za 9 % več prihodov turistov in 7 % več prenočitev kot v istem obdobju lani. S tem se nadaljuje pozitivni trend rasti prihodov tako tujih kot domačih turistov v Sloveniji in napoveduje še eno rekordno leto slovenskega turizma.
več
 

Naročilo na novice TTA

* Naziv:
* Ime:
* Priimek:
* E-mail:
* Država:
Jezik:
Slovenski
Zvezdica (*) označuje obvezno polje.
Strinjam se z izjavo
Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija, Dimičeva 13, Ljubljana (v nadaljevanju STO), uporabi moje osebne podatke (ime in priimek, službeni elektronski naslov, službena telefonska številka, naziv v podjetju/organizaciji, faks številka, domača stran) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007). Upravljalec zbirke osebnih podatkov je STO. Namen obdelave osebnih podatkov je občasno posredovanje informacij ali obveščanje (po pošti ali po elektronski pošti) o pomembnejših spremembah, analizah, novih storitvah, posebnih ponudbah in podobnih informacijah na portalu STO in v slovenski turistični ponudbi. Uporabnik zbranih osebnih podatkov je STO, njegova predstavništva in informacijski uradi. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. V zgoraj navedene osebne podatke, ki jih posredujem skupaj s to izjavo ali kdajkoli pozneje, lahko kadarkoli vpogledam, zahtevam njihov prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris tako, da pošljem pisno zahtevo na naslov: stb@slovenia.info.

Ker Zakon o varstvu osebnih podatkov zahteva osebno privolitev posameznika za obdelavo osebnih podatkov, vas prosimo, da to upoštevate, in da bo Slovenska turistična agencija, v primeru, da bo izjava strinjanja prispela na STO po elektronski pošti (brez elektronskega podpisa), štela, da je to izjavo dala oseba, na katero je to elektronsko sporočilo naslovljeno in da je ta oseba dala osebno privolitev za obdelavo njenih osebnih podatkov, navedenih v izjavi.
 

Slovenija je družabna

             
Slovenska tiskovna agencijaUrad vlade za komuniciranjeSlovenijo čutim
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti