TTA - Turistična tiskovna agencija

TTA/12.04.2013
Na Mariborskem in Areškem Pohorju zaključili smučarsko sezono

Smučišča Mariborskega in Areškega Pohorja je to sezono obiskalo 211.812 smučarjev (v lanski sezoni, ki je bila najslabša v zadnjih 12 letih, 179.227 smučarjev), kar predstavlja 18,18% dvig števila obiskovalcev.

Kljub dokaj dobrim pogojem za smučanje so se odločili, da smučišče v mesecu aprilu zaprejo, ker dnevni stroški obratovanja presegajo dnevne prihodke, predvsem v času od ponedeljka do petka. Zato pa bodo pa v mesecu aprilu v primeru napovedi sončnega vremena ob koncih tedna (v soboto in nedeljo), smučišča in določene naprave na Areškem Pohorju še odprli.

S sezono so kljub poznemu naravnemu snegu (konec januarja) in zelo nizkemu številu sončnih dni navkljub, ter obilici snežnih padavin v drugi polovici sezone, zadovoljni.
Več informacij je na voljo v priponki.

Priponka  


Športni center Pohorje d.o.o.

 

Prvi val globalne digitalne kampanje I FEEL SLOVENIA – Make New Memories

Globalna digitalna kampanja I FEEL SLOVENIA – Make New Memories, ki jo je Slovenska turistična organizacija pripravila v tesnem sodelovanju s slovenskim turističnim gospodarstvom, je v mesecu dni dosegla več kot 7,3 milijone ljudi po vsem svetu. Kampanja prek različnih kanalov v tujini dviguje prepoznavnost in ugled Slovenije kot zelene, aktivne, zdrave turistične destinacije in promovira ...
več
 

Naročilo na novice TTA

* Naziv:
* Ime:
* Priimek:
* E-mail:
* Država:
Jezik:
Slovenski
Zvezdica (*) označuje obvezno polje.
Strinjam se z izjavo
Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija, Dimičeva 13, Ljubljana (v nadaljevanju STO), uporabi moje osebne podatke (ime in priimek, službeni elektronski naslov, službena telefonska številka, naziv v podjetju/organizaciji, faks številka, domača stran) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007). Upravljalec zbirke osebnih podatkov je STO. Namen obdelave osebnih podatkov je občasno posredovanje informacij ali obveščanje (po pošti ali po elektronski pošti) o pomembnejših spremembah, analizah, novih storitvah, posebnih ponudbah in podobnih informacijah na portalu STO in v slovenski turistični ponudbi. Uporabnik zbranih osebnih podatkov je STO, njegova predstavništva in informacijski uradi. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. V zgoraj navedene osebne podatke, ki jih posredujem skupaj s to izjavo ali kdajkoli pozneje, lahko kadarkoli vpogledam, zahtevam njihov prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris tako, da pošljem pisno zahtevo na naslov: stb@slovenia.info.

Ker Zakon o varstvu osebnih podatkov zahteva osebno privolitev posameznika za obdelavo osebnih podatkov, vas prosimo, da to upoštevate, in da bo Slovenska turistična agencija, v primeru, da bo izjava strinjanja prispela na STO po elektronski pošti (brez elektronskega podpisa), štela, da je to izjavo dala oseba, na katero je to elektronsko sporočilo naslovljeno in da je ta oseba dala osebno privolitev za obdelavo njenih osebnih podatkov, navedenih v izjavi.
 

Slovenija je družabna

             
Slovenijo čutimUrad vlade za komuniciranjeSlovenska tiskovna agencija
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti