TTA - Turistična tiskovna agencija

TTA/3.3.2014
Na borzi ITB Berlin nagrada za kakovost storitev slovenskemu podjetju ABC rent a car – Europcar Slovenija

Europcar international je vodilno evropsko rent a car podjetje po kategorizaciji revije Traweller. Vsako leto v času svetovne turistične borze ITB v Berlinu to podjetje podeljuje najvišje nagrade za kakovost storitev (Achievemen of Excellence in Quality) v svoji svetovni verigi.

Na letošnji turistični borzi ITB v Berlinu je izmed vseh franšizorjev iz celega sveta to prestižno nagrado podelilo slovenskemu podjetju ABC rent a car d.o.o. – Europcar Slovenija in ga proglasilo za najkakovostnejšega in najprijaznejšega ponudnika rent a car storitev v letu 2013 po izboru strank (anketo je izvedla neodvisna agencija iz Velike Britanije).

Na sliki: Matej Karun, generalni direktor in Mitja Karun, direktor prodaje in marketinga podjetja ABC rent a car d.o.o. – Europcar Slovenija ter mag. Karmen Novarlič, vodja Sektorja za turizem SPIRIT SlovenijaABC rent a car d.o.o. – Europcar Slovenija

 

Naročilo na novice TTA

* Naziv:
* Ime:
* Priimek:
* E-mail:
* Država:
Jezik:
Slovenski
Zvezdica (*) označuje obvezno polje.
Strinjam se z izjavo
Dovoljujem, da Slovenska turistična organizacija, Dimičeva 13, Ljubljana (v nadaljevanju STO), uporabi moje osebne podatke (ime in priimek, službeni elektronski naslov, službena telefonska številka, naziv v podjetju/organizaciji, faks številka, domača stran) v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007). Upravljalec zbirke osebnih podatkov je STO. Namen obdelave osebnih podatkov je občasno posredovanje informacij ali obveščanje (po pošti ali po elektronski pošti) o pomembnejših spremembah, analizah, novih storitvah, posebnih ponudbah in podobnih informacijah na portalu STO in v slovenski turistični ponudbi. Uporabnik zbranih osebnih podatkov je STO, njegova predstavništva in informacijski uradi. Zbiranje osebnih podatkov je prostovoljno. V zgoraj navedene osebne podatke, ki jih posredujem skupaj s to izjavo ali kdajkoli pozneje, lahko kadarkoli vpogledam, zahtevam njihov prepis, kopiranje, dopolnitev, popravek, blokiranje ali izbris tako, da pošljem pisno zahtevo na naslov: stb@slovenia.info.

Ker Zakon o varstvu osebnih podatkov zahteva osebno privolitev posameznika za obdelavo osebnih podatkov, vas prosimo, da to upoštevate, in da bo Slovenska turistična agencija, v primeru, da bo izjava strinjanja prispela na STO po elektronski pošti (brez elektronskega podpisa), štela, da je to izjavo dala oseba, na katero je to elektronsko sporočilo naslovljeno in da je ta oseba dala osebno privolitev za obdelavo njenih osebnih podatkov, navedenih v izjavi.
 

Slovenija je družabna

             
Slovenska tiskovna agencijaUrad vlade za komuniciranjeSlovenijo čutim
Raziskuj Slovenijo
več
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti