Dnevi slovenskega turizma 2013

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
Dnevi slovenskega turizma ponovno poudarili pomen turizma za slovensko gospodarstvo

Tretji DNEVI SLOVENSKEGA TURIZMA, osrednji strokovni dogodek v turizmu, so letos potekali od 7. do 9. oktobra v Termah Olimia v Podčetrtku.

Dogodek smo v skladu s strateško usmeritvijo krepitve povezovanja pri razvoju in trženju slovenskega turizma organizirale vse večje partnerske institucije s področja turizma v Sloveniji: Ministrstvo za gospodarski razvoji in tehnologijo, SPIRIT Slovenija, Turistična zveza Slovenije, Turistično gostinska zbornica Slovenije, Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, Zbornica gorskih centrov – GZS, Združenje turističnih agencij Slovenije, Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč, Zavod Kongresno turistični urad, Društvo turističnih novinarjev Slovenije Fijet Slovenija, Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč, Pohodništvo in kolesarjenje GIZ.

V okviru DST so se zvrstili pomembni dogodki: plenarni del z okroglo mizo z uglednimi gosti, 16. slovenski turistični forum, 60. Gostinsko turistični zbor in svečana podelitev najvišjih priznanj v turizmu.

Dnevov slovenskega turizma sta se udeležila tudi mag. Alenka Bratušek, predsednica Vlade RS in mag. Stanko Stepišnik, minister za gospodarski razvoj in tehnologijo.


Izjave pred dogodkom

Izjave z dogodka

Fotoalbum poslovnih dogodkov

Video reportaža: Odprtje Dnevov slovenskega turizma in okrogla miza ''Kako močno stavimo na turizem?''

Video reportaža: Slavnostna podelitev priznanj v turizmu

Oddaja Na lepše


Podeljena priznanja

O Dnevih slovenskega turizma

Namen DST je v skladu s strateškimi usmeritvami ter v luči zaostrenih gospodarskih razmer, iskati odgovore na izzive, s katerimi se sooča slovenski turizem ter uskladiti tekoče politike in stališča o nadaljnjih strateških usmeritvah. Oglejte si video posnetke dogodka!

Predavanja in prezentacije na 16. Slovenskem turističnem forumu

Razvoj tehnologij v smeri digitalizacije postavlja splet v jedro promocijskih in prodajnih aktivnosti. Preverite, kako prilagoditi tržne aktivnosti na spletu, glede na svetovne trende.

Jubilejni 60. Gostinsko - turistični zbor Slovenije

Terme Olimia so gostile 8. in 9. oktobra 2013 jubilejni 60 Gostinsko - turistični zbor Slovenije. Letošnja prireditev je potekala pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja.
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti