Dnevi slovenskega turizma 2014

Tiskanje Dodaj v turistični vodič
DNEVI SLOVENSKEGA TURIZMA (DST), ki predstavljajo osrednji strokovni dogodek v turizmu, bodo letos potekali od 13. do 15. oktobra v Hotelih Bernardin v Portorožu.
Dogodek DST je organiziran v skladu s strateško usmeritvijo krepitve povezovanja pri razvoju in trženju slovenskega turizma z vsemi večjimi partnerskimi institucijami s področja turizma v Sloveniji: Ministrstvo za gospodarski razvoji in tehnologijo, SPIRIT Slovenija, Turistična zveza Slovenije, Turistično gostinska zbornica Slovenije, Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, Zbornica gorskih centrov – GZS, Združenje turističnih agencij Slovenije, Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč, Zavod Kongresno turistični urad, Društvo turističnih novinarjev Slovenije Fijet Slovenija, Pohodništvo in kolesarjenje GIZ in druge.

V okviru DST so bodo zvrstili pomembni dogodki kot npr. PLENARNI DEL DST z okroglo mizo in podelitvijo priznanj v turizmu, 61. Gostinsko turistični zbor, podelitev priznanj Moja dežela lepa in gostoljubna, 17. Slovenski turistični forum, katerega tema bo: "Slovenski digitalni turizem - med novimi razvojnimi priložnostmi in sodobnimi izzivi digitalnega komuniciranja"
Dnevi slovenskega turizma bodo letos prvič gostili tudi tradicionalno Motivacijsko srečanje skrbnikov portala www.slovenia.info z naslovom: »Strokovna konferenca s področja digitalnega turizma«.

PROGRAM DST 2014:
(do več informacij o posamezni vsebini dogodka DST pridete s klikom na povezave v spodnji tabeli)

Prijavnica in več informacij bodo objavljeni v začetku septembra.
dst 2014
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti