Dnevi slovenskega turizma 2014

Tiskanje Dodaj v turistični vodič

DNEVI SLOVENSKEGA TURIZMA (DST), ki predstavljajo osrednji strokovni dogodek v turizmu, bodo letos potekali od 13. do 15. oktobra v Hotelih Bernardin v Portorožu.

Dogodek DST je organiziran v skladu s strateško usmeritvijo krepitve povezovanja pri razvoju in trženju slovenskega turizma z vsemi večjimi partnerskimi institucijami s področja turizma v Sloveniji: Ministrstvo za gospodarski razvoji in tehnologijo, SPIRIT Slovenija, Turistična zveza Slovenije, Turistično gostinska zbornica Slovenije, Sekcija za gostinstvo in turizem pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije, Zbornica gorskih centrov – GZS, Združenje turističnih agencij Slovenije, Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč, Zavod Kongresno turistični urad, Društvo turističnih novinarjev Slovenije Fijet Slovenija, Pohodništvo in kolesarjenje GIZ in druge.

V okviru DST so bodo zvrstili pomembni dogodki kot npr. PLENARNI DEL DST s podelitvijo najvišjih priznanj v turizmu, 61. Gostinsko turistični zbor, prireditev Moja dežela - lepa in gostoljubna, 17. Slovenski turistični forum, katerega tema bo: "Slovenski digitalni turizem - med novimi razvojnimi priložnostmi in sodobnimi izzivi digitalnega komuniciranja"

Dnevi slovenskega turizma bodo letos prvič gostili tudi tradicionalno Motivacijsko srečanje skrbnikov portala www.slovenia.info z naslovom: »Strokovna konferenca s področja digitalnega turizma«.

Do več informacij o posameznem dogodku pridete s klikom na ime dogodka v spodnji tabeli. V kolikor se vam ne prikaže pravilno prosim kliknite na Program DST.

 

Za natančnejši program posameznega dogodka kliknite na posamezni okvirček v tabeli:

Prijava na DST 2014

Prijavite se na Dneve slovenskega turizma še danes!

DST 2014 - 17. Slovenski turistični forum
Motivacijsko srečanje

Uporabne informacije

Udeleženci DST 2014, v nadaljevanju smo za vas zbrali nekaj uporabnih informacij, ki vam bodo pri udeležbi na letošnjih turističnih dnevih v pomoč.
dst 2014
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti