Ocenite ponudbo:

Tandemski polet z Lijaka

Izvajalec:
Društvo jadralnih padalcev Polet Nova Gorica
Naslov:
Šmihel 5, Trnovo pri Gorici, 5261 Šempas
Telefon:
031 327 953, 05 366 35 21
e-mail:
Letenje z jadralnim padalom je od vsega letalstva najbližje tistemu kar doživljajo ptice. Preletavanje pobočij in uživanje ob pogledih na okoliške hribe je tisto, kar si želijo mnogi. Najhitrejša pot do poleta z jadralnim padalom je polet v tandemu z izkušenim pilotom. Vsi poleti se izvajajo z najnovejšimi jadralnimi padali in najnovejšo opremo. Vsi piloti so učitelji letenja oz. zelo izkušeni tandemski piloti z licenco. Tandemski polet lahko traja od 15 do 45 minut, odvisno od vremena in termike.  

Lijak je vzletišče na robu Vipavske doline, tik ob bivši meji z Italijo. Dostop je mogoč po cesti Kromberk-Ravnica-Trnovo ali pa Nova Gorica–Solkan-Ravnica-Trnovo. Približno 1 km pred Trnovim je parkirišče. Od tu je do vzletišča 5-10 minut hoje po ravnem. Dostop do vzletišča z avtomobili je prepovedan, rezerviran za vozila nujne pomoči, lastnike parcel, tekmovanja in vzdrževalna dela.
Vzletišče je travnato, široko, urejeno.
 


GPS Northing (N) : 45,9481 
GPS Easting (E) : 13,7111 
na zemljevid

Rezerviraj & kupi

Prihod
 
Odhod
 
Starost (ob prihodu)

Slovenija je družabna

             
Skrbnik : Turistična zveza TIC Nova Gorica | 05 330 46 00 |
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti