Povezave

V turizmu se prepletajo privlačne turistične in gostinske informacije ter druge uporabne strokovne, izobraževalne in splošne informacije. Obiskovalcu slovenski in drugi iskalniki nudijo vrsto neslutenih rezultatov. Poskusite! Slovenska turistična organizacija vam priporoča naslednje povezave:


 Slovenija je prisotna na evropskem turističnem portalu

 
Republika Slovenija, Urad vlade za komuniciranje


 

Portal
Poslikajmo Slovenijo spodbuja amaterske in profesionalne fotografe, da skozi fotografski objektiv kar najbolje dokumentirajo vse, kar določa našo državo.

www.PictureSlovenia.com je fotografski zemljevid Slovenije, ki skozi tisoče geografsko umeščenih in opisanih fotografij slovenske naravne in kulturne dediščine, urbanih in geografskih značilnosti manjših in večjih slovenskih krajev, značilne slovenske kulinarike, posebnosti slovenske flore in favne ter drugih slovenskih posebnosti, pripoveduje zgodbo o Sloveniji. Slovenska turitična organizacija je partner projekta.

  
  Slovenski letalski prevoznik Adria Airways 


 
Skupnost slovenskih naravnih zdravilišč - Slovenska zdravilišča
 
 
 Prijazno podeželje
 

Gostoljubnost slovenskih domov 
 
 
Združenje zgodovinskih mest Slovenije

  


Hiše s tradicijo

Ministrstvo za okolje, prostor in energijo; Domača stran: Za ljubitelje narave
Stran je namenjena tistim, ki radi spoznavate naravo Slovenije. Več o njej vam povedo učne poti, muzeji, živalski vrtovi, turistične jame, naravni parki  


 
Ljubljana In Your Pocket 
 
 
 EuroGites, Evropsko združenje za turizem na podeželju

 

    Kolesarske poti po Sloveniji za tekmovalna kolesa 


  
MadeInSlovenia.net - Unikaten izbor izdelkov slovenskih proizvajalcev
 
 

Kam.si - vaš vodnik po zanimivih in še neodkritih krajih Slovenije. Opis  krajev, mest, romarskih poti, izletov, pešpoti, krajinskih parkov, itd. Spletna stran na kateri boste ugotovili,da Slovenija skriva še mnoge lepote, ki čakajo, da jih odkrijete.
 

          
Dobro jutro Slovenija


      
Brezplačne WiFi točke v Sloveniji
Hotpoint
polnilna mesta za brezplačno polnjenje baterij mobilnih telefonov in tablic, ter bluetooth slušalk, mp3 predvajalnikov, nekaterih fotoaparatov in kamer in ostalih mobilnih naprav združljivih z mini USB in micro USB standardom.
KRAJI Slovenija
- vaš vodnik po najlepših krajih Slovenije

VisitorSIM
- Predplačniški mobilni internet VisitorSIM je namenjen turistom, ki obiščejo Slovenijo in želijo biti povezani z internetom vedno in povsod.

Prednost VisitorSIM je v tem, da je vključena velika količina prenosa podatkov in da je možno VisitorSIM naročiti preko spleta na katerokoli lokacijo po Sloveniji tako, da turista pričaka VisitorSIM že na njihovem prebivališču v Sloveniji.
Gastrogurman.si
- edini pravi portal namenjen slovenskim gostincem in hotelirjem

Slovenija je družabna

             
Prijavite napako/dodaj komentar
Prijavite napako/dodaj komentar
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti