Ocenite ponudbo:

Brdo pri Kranju - Predoslje

InfoKrajiNastanitveAtrakcijeAktivnostiDogodkiHrana in vinoVeč
Tiskanje Dodaj v turistični vodič
na podeželju
Posestvo z izjemno preteklostjo je blizu glavnega mesta Slovenije in le nekaj kilometrov od letališča J Pučnika (Ljubljana) in avtocestnih povezav. S skoraj 500 ha naravnih lepot, s tisočerimi rastlinskimi in živalskimi vrstami na pragu Alp zagotavlja mir nedaleč od vsakdanjega vrveža.

Naravno in kulturno dediščino posestva krona renesančni dvorec, dopolnjujejo pa nova konferenčna dvorana, hotel s konferenčnimi zmogljivostmi, wellness center, restavracija, tiskovno središče, konjeniški center, vadbišče za golf, koče v gozdu, kozolci na travnikih. S sodobnimi zmogljivosti in predvsem z ekipo vrhunskih strokovnjakov z zahtevnimi protokolarnimi izkušnjami na Brdu ugodijo vsem željam in vam izpolnijo pričakovanja odličnosti.

Novi kongresni center je zleknjen ob robu parka in nad jezercem. V letu 2008 je bil središče slovenskega predsedovanja Evropski uniji.

S posestvom ter z vsemi njegovimi protokolarnimi in tržnimi možnostmi upravlja Javni gospodarski zavod Brdo, ki skrbi tudi za grad Strmol, Vilo Podrožnik in slovensko Vladno palačo. 


GPS Northing (N) : 46,268 
GPS Easting (E) : 14,3853 
Skrbnik : Zavod za turizem Kranj | 04 238 04 50 | | last modified: 16.06.2012

Rezerviraj & kupi

Rezervacije
Išči v:

Prihod:
Dan
Mesec
Leto
Noči
Sobe
Odrasli
Soba/Apartma
Otroci
IŠČI
X

Piškotki

Spletno mesto uporablja t.i. piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Se strinjam
Preberite podrobnosti